Reacția Doinei Teodoru după ce Cătălin Scărlătescu a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”: „Va fi văzut în continuare”

Reacția Doinei Teodoru după ce Cătălin Scărlătescu a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”: „Va fi văzut în continuare”

Doina Teodoru a avut prima reacție după ce a aflat că iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”. Actrița, care face și ea parte din echipa de la Antena 1, mărturisește că a fost uimită când a aflat.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Sezonul 12 „Chefi la cuțite” a fost ultimul prezentat de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cei trei chefi au refuzat să mai filmeze pentru următorul sezon pentru că ar fi fost prea obosiți, astfel că șefii de la Antena 1 au decis să îi dea afară. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar și pe Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Actrița din serialul românesc „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a mărturisit că a aflat odată cu toată lumea despre schimbările de la „Chefi la cuțite”. Doina Teodoru a fost uimită de cele întâmplate, însă l-a asigurat pe Cătălin Scărlătescu că va avea parte de tot sprijinul ei de acum înainte. De asemenea, iubita bucătarului a precizat că acesta va fi văzut în continuare, pentru că are o mulțime de proiecte în care este implicat.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal». Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru, potrivit 

Motivul pentru care cei trei jurați au fost dați afară de la „Chefi la cuțite”

Refuzul celor trei jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

În comunicatul de presă trimis de Antena 1, aceștia au arătat evoluția discuțiilor care au dus la situația dintre echipa „Chefi la cuțite” și cei trei foști jurați: 

  • Martie – Comunicare calendar de producție pentru sezonul 13 „Chefi la cuţite” către cei trei jurați.
  • Mai-septembrie – Pregătiri producţie pentru sezon nou: difuzare anunț casting, comunicare cu toată echipa, sponsori și producție, contracte de închiriere, utilități, programare echipă filmare, preselecții în mai multe orașe din țară, asigurarea transportului pentru concurenții veniți din afara țării etc. Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului.
  • Septembrie – Jurații anunță, cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmărilor, că nu mai pot participa la filmări, invocând starea de oboseală.
  • Octombrie – Jurații refuză calendarul de producție modificat, deși acesta a fost ajustat conform propunerii lor. Final de poveste, început de istorie.

Despre „Chefi la cuțite”

Show-ul „Chefi la cuțite” continuă să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, „Chefi la cuțite” este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment.

Creatorii „Chefi la cuțite” vor anunța în curând noua distribuție a celui mai popular cooking show din România. Marea finală a fost fi difuzată miercuri, 18 octombrie, la Antena 1. De sâmbătă, 21 octombrie, Antena 1 lansează cel mai așteptat show al anului 2023 – America Express. Producătoare Mona Segall și echipa ei de succes.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191