Reacția lui Cătălin Bordea după ce a aflat că Livia, fosta soție, s-a mutat deja cu Spike: „Mai tare m-ar interesa dacă…”

Reacția lui Cătălin Bordea după ce a aflat că Livia, fosta soție, s-a mutat deja cu Spike: „Mai tare m-ar interesa dacă…”

Cătălin Bordea a aflat că Livia, fosta lui soție, s-a mutat deja cu Spike, cel care i-a fost cel mai bun prieten și care acum formează un cuplu cu fosta lui parteneră. Juratul de la „iUmor” nu a fost deloc impresionat de veste.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Cătălin Bordea a făcut tot ce i-a stat în puteri să își salveze căsnicia, ba chiar îi cumpărase și o mașină scumpă soției sale, pentru ca aceasta să aibă tot confortul. Comediantul a fost extrem de dezamăgit când Livia a cerut divorțul, în pofida lucrurilor pe care el le făcuse pentru ea. Dezamăgirea a fost și mai mare atunci când Cătălin Bordea a aflat că fosta lui soție s-a cuplat cu cel mai bun prieten al său. Spike a fost și cavaler de onoare la nunta pe care juratul de la „iUmor” a avut-o cu Livia.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Se pare că relație Liviei cu Spike este mai serioasă decât mulți și-ar fi imaginat. Cei doi au ales să facă un pas important în viața de cuplu și s-au mutat împreună. Vestea a ajuns și la urechile lui Cătălin Bordea, care nu a fost deloc impresionat de cele auzite.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, cu ironie, pentru

Cum trebuie să fie viitoarea iubită a lui Cătălin Bordea

Comediantul mărturisește că este singur, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost văzut împreună cu o brunetă care semăna izbitor cu fosta lui soție. Cătălin Bordea declară că nu este implicat în nicio relație amoroasă momentan, dar știe exact ce își dorește de la viitoarea parteneră.

„Exact ca Doinița Oancea! Ai văzut ce păr frumos are?!”, a fost concluzia la care a ajuns el, după portretul viitoarei iubite într-o discuție cu Delia Matache în pauza de filmări de la „iUmor”. 

Și a continuat: „Să fie curată, gospodină. Și să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă plăcintă cu mere. Și să fie slabă și voluptuoasă! Și mai vreau să aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată, care merge la sală”.

Cum s-a răzbunat Cătălin Bordea pe Livia

În luna iulie, după o relație de 10 ani, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar. Zvonurile despre despărțirea lor au apărut după ce actorul de comedie s-a întors de la America Express, emisiune pe care a și câștigat-o alături de Nelu Cortea.

Deși speculațiile despre divorț circulau, cei doi au evitat să vorbească despre problemele în cuplu până când au semnat actele de divorț. Cătălin Bordea a iubit-o extrem de mult pe Livia și ar fi făcut orice numai ca să o vadă fericită.

De curând, juratul de la „iUmor” îi cumpărase fostei sale partenere o mașină superbă, însă a decis să o ia înapoi după ce a văzut imaginile cu ea sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui. După ce Cătălin Bordea a fost filmat în tandrețuri alături de o brunetă, la scurt timp, Livia a fost filmată în timp ce se săruta cu cântărețul Spike. Comediantul nu a putut să treacă peste această trădare, astfel că a decis să îi ceară înapoi mașina pe care i-o făcuse cadou fostei soții.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191