Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată: „Vă iubesc!” / FOTO

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată: „Vă iubesc!” / FOTO

Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție, asta după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată. Antrenorul de fotbal este în culmea fericirii în aceste momente. Iată ce a transmis acesta prin intermediul rețelelor de socializare!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, iar ei se înțeleg foarte bine unul cu celălalt. Relația lor este și mai stabilă acum și asta pentru că vedeta este însărcinată cu al doilea copil al lor. Iată ce reacție a avut antrenorul de fotbal când iubita lui a anunțat sarcina pe Internet!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Laurențiu Reghecampf, reacție după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată

După ce Corina Caciuc i-a făcut o urare specială iubitului ei pe Instagram, dar a și anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, Laurențiu Reghecampf a lăsat un comentariu emoționant la postarea acesteia.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Antrenorul de fotbal i-a transmis Corinei Caciuc și fiului său că îi iubește foarte mult. El radiază de fericire în aceste momente și este extrem de împlinit de ziua lui de naștere.

Cum a anunțat Corina Caciuc că este gravidă

Corina Caciuc a anunțat într-un mod foarte frumos că este însărcinată. Iubita antrenorului de fotbal i-a făcut o urare acestuia cu ocazia zilei lui de naștere și a postat o imagine. În fotografia pe care a postat-o apare fiul lor, Liam, iar în fața micuțului se află un tort pe care scrie „1+1=4”, care sugerează faptul că familia lor se mărește cu încă un membru.

Și asta nu este tot! Printre hashtag-urile de la postare se află și cuvintele „bigbrother”, făcând referire la Liam, primul lor fiu. Acest lucru a fost observat imediat de fani, care i-au scris Corinei Caciuc mesaje de felicitare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191