Reacția lui Spike după ce a fost surprins alături de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Ne mai și sărutăm” / VIDEO

Reacția lui Spike după ce a fost surprins alături de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Ne mai și sărutăm” / VIDEO

Cuplul anului în showbiz-ul românesc! După ce a fost surprins alături de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, Spike a venit și cu o primă reacție în urma celor apărute în presă. Iată ce spune, după ce s-a aflat de idila lor! Cel care i-a fost cavaler de onoare Liviei la nunta cu Cătălin Bordea i-a devenit, iubit!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Livia și Cătălin Bordea au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că fanii îi vedeau împreună o veșnicie, cei doi au decis în urmă cu câteva luni să pună punct relației și, totodată, căsniciei.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Spike, prima reacție după ce a fost surprins alături de Livia Cătălin Bordea

Știm doar că relația dintre Livia și Spike a început, inițial, la locul de muncă, asta după ce chiar fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează artistul. Acest lucru s-a întâmplat în vara anului 2021.

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

Așadar, petrecând din ce în ce mai mult timp împreună, Spike și Livia s-au apropiat. În acest fel, a și început legătura amoroasă dintre cei doi.

Acum, în urmă cu doar o zi, artistul și managera lui (fosta soție a lui Cătălin Bordea) au fost surprinși, de paparazzii , în timp ce se sărutau pasional chiar în mașina bărbatului.

Cum explică acesta situația în care se află

Acum, în urma celor apărute în presă despre el și fosta soție a lui Cătălin Bordea, Spike a venit și cu o primă reacție și explică cum stau lucrurile între el și Livia, managera lui.

Suntem colegi de firmă, ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut, nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea.”, a fost explicația dată de Spike, în exclusivitate pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Bordea, reacție neașteptată! Ce a postat, după ce s-a aflat că fosta lui soție se iubește cu bunul lui prieten: „Despre morți numai de bine” / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191