Reacția primarului PSD din Mioveni, prins de DNA când dădea înapoi o parte din mita primită de la un medic: „Nu am luat, am dat”

Reacția primarului PSD din Mioveni, prins de DNA când dădea înapoi o parte din mita primită de la un medic: „Nu am luat, am dat”

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, (PSD) a fost reținut de DNA miercuri seară. Edilul este acuzat că a cerut de euro mită de la un medic ca să-l angajeze la spitalul din localitate. Primarul a fost prins în flagrant în timp ce dădea înapoi de euro primiți avans, pentru că nu a putut asigura angajarea.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

ACTUALIZARE Primarul Ion Georgescu a ajuns miercuri seară la sediul DNA pentru audieri. Întrebat de un reporter de ce este acuzat, edilul a răspuns: „Nu am luat, am dat”, fără a oferi alte explicații.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Miercuri seara au loc percheziții la domiciliul edilului, după ce procurorii DNA au organizat o operațiune de tip flagrant. Aceștia au primit informații potrivit cărora primarul se întâlnește cu o persoană căreia i-a promis angajarea în spitalul din localitate, contra sumei de de euro. Operațiunea de tip flagrant a fost efectuată în timp ce edilul returna suma de de euro pentru că nu a reușit să asigure angajarea. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Primarul va fi dus la sediul DNA pentru audieri.

Ion Georgescu este primar în Mioveni din 2006. Anterior a fost timp de 6 ani viceprimar.

A mai lucrat în cadrul Dacia, unde a fost șef la depozitul cantinei.

Ion Georgescu este în PSD din 1998.

Știre în curs de actualizare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191