Reacția PRO TV, după ce o fostă concurentă de la „Vocea României” a susținut că show-ul este regizat

Reacția PRO TV, după ce o fostă concurentă de la „Vocea României” a susținut că show-ul este regizat

Reprezentanții PRO TV au venit cu o declarație oficială, după ce Xenia Costinar, fostă concurentă la „Vocea României”, a spus că show-ul este regizat. Tânăra susține că emisiunea de talente este aranjată și ei i s-ar fi promis un loc în marea finală.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Xenia Costinar, fostă concurentă la „Vocea României”, a povestit pe contul său de TikTok cum a fost experiența ei în cadrul show-ului de talente de la PRO TV. Tânăra aduce acuzații grave emisiunii, dar și producătorilor. Ea susține că show-ul „Vocea României” este regizat și că a fost contactată insistent timp de 5 ani să participe la emisiune. Xenia spune că a acceptat să urce pe scenă, după ce i s-ar fi promis un loc în marea finală.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Bună, am zis că vreau să vă împărtășesc și eu experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această informație pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat și ce au decis ei să dea la televizor. În primul rând, să nu credeți niciodată ceea ce vedeți la televizor. Vor scoate din context și vor face astfel încât să apari într-o lumină proastă, dacă e vorba de chestia asta.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Absolut totul este regizat. Totul începe acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și că ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu, la rândul meu, antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs, plus că nu mi se pare că mi se potrivește. Și ei mi-au spus: «Nu-i nicio problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României». Eu le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați. În fine…”, a povestit Xenia Costinar pe TikTok.

„Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți”

Și a continuat să povestească: „Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5, ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta. Îmi spun că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, totul este pregătit, că mă duc direct în etapa de dinainte de audițiile pe nevăzute. (…)

Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: «Hai să cânți altceva», oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: «Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică, pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare”.

Fosta concurentă de la „Vocea României” nu a reușit să întoarcă niciun scaun, iar parcursul său în competiție s-a încheiat rapid.

Ce spune trustul PRO TV despre acuzațiile Xeniei

Contactați de jurnaliștii de la , reprezentanții trustului din Pache Protopopescu au făcut primele declarații despre acuzațiile aduse de Xenia Costinar.

„Nu vom comenta declarațiile concurentei, având în vedere că fiecare participant poate percepe diferit această experiență. Putem confirma faptul că emisiunea are o structură bine stabilită. De-a lungul sezoanelor, multe voci incredibile au fost remarcate de antrenori, dar câștigătorii Vocea României au fost întodeauna votați de către public, în etapele live”.

De asemenea, trustul a făcut declarații asemănătoare și pentru

Care este premiul la Vocea României 2023

Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României. Vocea României, sezonul 11, se difuzează la PRO TV în fiecare vineri, de la Prima ediție a sezonului 11 Vocea României se va difuza simultan pe PRO TV și VOYO, iar ediția a 2-a este disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Câștigătorul va pleca acasă cu marele premiu de de euro oferit de PRO TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191