Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

“Scrisoare deschisă adresată de un grup de salariați ai societății Neptun lui Alin Moldoveanu, primarul vremelnic al municipiului Câmpina

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Având în vedere declarațiile halucinante ale primarului Alin Ioan Moldoveanu, condamnat penal la un an și patru luni închisoare cu amânarea executării, pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, noi, salariații societății Neptun SA, îi transmitem următoarele:
Măi domnule primar, sarcina ta era alta, cu denigrarea ai derapat de la obiectiv.
Mata Harii de Câmpina, du-te, Doamne iartă-ne!, să te recicleze Radu Călin și Costică Dogaru!
PS1 – Vrei să primești niște întrebări precum cele pe care i le-am pus omologului tău Eugen Prună, fost colonel, dat afară?
PS2 – Hai să încercăm una! L-ai trimis pe fostul subprefect Alexandru Vane să ne transmită că vrei să ți se plătească 15 milioane de euro ca să te retragi din funcție? Dacă ne duceam la DIICOT, îl băgai și pe săracul Vane în necazuri. Mai vrei?”

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Această reacție incredibilă a grupului de salariați are la bază o informare extrem de dură și agresivă făcută de primarul Alin Moldoveanu în ședința de miercuri seară a Consiliului Local Câmpina la adresa societății Neptun (pe care o puteți urmări integral pe pagina Primăriei, la Ședințe Consiliu Online), subiectul principal fiind microhidrocentrala pe care această societate o are în zona Fântâna cu Cireși. Primarul a prezentat mai multe documente referitoare la problemele legate de calitatea apei din Câmpina, acuzând societatea Neptun de faptul că microhidrocentrala funcționează ilegal, fără respectarea avizului DSP, care obliga la realizarea de controale periodice ale personalului angajat, prezentarea de buletine de analiză a apei în amonte și aval de microhidrocentrală și impunea ca toate instalațiile utilizate să fie din inox. În lipsa buletinelor de analiză, s-a ridicat un semn de întrebare cu privire la neconformitățile apărute în calitatea apei potabile furnizate câmpinenilor în ultimii ani și care, în opinia primarului, ar putea proveni de la această microhidrocentrală.

Referitor la acest subiect am primit astăzi și un punct de vedere al conducerii societății Neptun SA, pe care vi-l redăm în continuare:
“Microhidrocentrala Neptun SA funcționează legal. Funcționarea microhidrocentralei nu afectează calitatea apei potabile din Municipiul Câmpina. Funcționarea microhidrocentralei nu determină în niciun fel prețul apei furnizate câmpinenilor. Valoarea veniturilor anuale realizate din vânzarea energiei electrice produse de această microhidrocentrală este 5.000 euro.
Primarul Alin Moldoveanu este specialist în manipulare și inducere în eroare, de altfel el având și o condamnare penală la un an și patru luni de închisoare cu executare pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.
Primarul Alin Moldoveanu vrea să-și ascundă neputința și neștiința de a administra Câmpina, prin lansarea unor false teme de discuții, încercând să dea vina pe alții pentru nerealizarile sale.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191