Reclamație halucinantă la ANPC: O femeie s-a plâns că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile

Reclamație halucinantă la ANPC: O femeie s-a plâns că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile

Val de reclamații la Protecția Consumatorilor Botoșani, care de care mai neobișnuite. O femeie s-a plâns că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile din fermă.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

În instituție există o colecție întreagă de plângeri ciudate din partea cumpărătorilor din județ.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Reclamația scrisă cu berbecul „care nu își face treaba cu oile” a fost îndreptată împotriva acestuia și a vânzătorului, deși nu este clar care era aici rolul inspectorilor de la ANPC Botoșani. Instituția a făcut un top al celor mai neobișnuite reclamații, potrivit publicației Bihon.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Așadar, un bărbat şi-a reclamat soacra că mulge vaca fără a se spăla pe mâini.

O femeie a reclamat faptul că vaca pe care a cumpărat-o dă mai puțin lapte decât se aștepta.

Un bătrân a cerut înlocuirea unei oale pe care o folosise timp de doi ani şi care se spărsese.

Nu în ultimul rând, o altă femeie s-a plâns că poșeta i s-a rupt, după ce a folosit-o ca să își bată soțul. Doamna a motivat că produsul trebuie să fi fost slab calitativ, dacă a cedat așa ușor. Tot în Moldova, o vânzătoare a fost reclamată pentru că flirta cu clienții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191