Recunoști băiatul din poză? A ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați români. „M-am născut sașiu, bâlbâit”

Recunoști băiatul din poză? A ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați români. „M-am născut sașiu, bâlbâit”

Băiatul din imaginea de mai sus este unul dintre cei mai iubiți actori ai zilelor noastre. Dar, până să ajungă faimos a avut de parcurs un drum avenoios. Când era copil nu i se dăduseră foarte multe șanse.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

În cadrul unui interviu, Horațiu Mălăele a declarat că s-a născut „sașiu, dislexic, bâlbâit, cu toate componentele unui eșec enorm”.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

„M-am născut sașiu, bâlbâit, cu toate componentele unui eșec enorm”, spune Mălăele, genialul artist ce a câștigat prin talentul său inconfundabil milioane de români.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Horațiu s-a născut în ultima zi din iulie, dar a fost trecut în certificatul de naștere pe 1 august. „M-am născut pe 31 iulie, dar lenea birocratică m-a confirmat pe 1 august”, se amuză polivalentul artist.

Horațiu Mălăele, viața ca o masă la restaurant

Regizor, actor, caricaturist și scriitor, lui Horațiu Valentin Mălăele adoră să vorbească despre viața lui, pe care o compară cu o masă la restaurant: „copilăria din partea casei, maturitatea – felul de bază, bătrâneţea – desertul, moartea – nota de plată.”

„Când m-am născut, nu erau semne de vreo reuşită a mea în viaţă. Aveam un strabism foarte pronunţat, eram dislexic şi abia citeam, toţi cei din jur râdeau de mine.

Eram numit «prostu’ clasei», mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze, pe spate. Mi se spunea mereu că desenez urât şi de atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferinţă. Înţelesesem că sunt prost, urât, şi că nu sunt bun de nimic.

Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns, şi a vorbit puţin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi şi mi-a spus clar: «Tu eşti un geniu». Iar eu am început să fiu.”, povestea actorul într-un interviu.

Mălăele a ajuns regizor de film

Născut la Târgu Jiu, Horațiu Valentin Mălăele a avut prima sa expoziție de desene a avut-o la Casa de cultură din orașul natal, în 1970, ca o recomandare pentru admiterea la Institutul de Arte Plastice din Capitală.

Însă, în cele din urmă a ajuns la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică pe care l-a absolvit în 1975, la clasa profesorului Octavian Cotescu. O perioadă a jucat la Teatrul Național din Piatra Neamț, ca apoi să fie nelipsit pe scenele de la Nottara, Odeon, Bulandra, Teatrul de Comedie și Teatrul Național. În 1982 a debutat ca regizor de teatru (”O sărbătoare princiară” de Teodor Mazilu, la Teatrul Nottara).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191