Recunoști fetița din imagine? Este soția unui actor cunoscut din România / FOTO

Recunoști fetița din imagine? Este soția unui actor cunoscut din România / FOTO

Tu recunoști fetița din imagine? Știm că îți este destul de greu să îți dai seama cine este micuța din fotografie, deoarece pe atunci era destul de mică. Chiar ea a fost cea care a postat această poză din copilărie pe rețelele personale de socializare. Îți dăm un indiciu: este soția unui actor cunoscut și apreciat din România. Ai ghicit despre cine este vorba?

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Suntem foarte curioși dacă ți-ai dat seama cine este fetița din imagine. Știm că este greu să îți dai seama despre cine este vorba, pentru că în imagine avea doar câțiva anișori. Ai idee cine este micuța?

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Ei bine, dacă nu ți-ai dat seama până acum despre cine este vorba, atunci nu te mai ținem în suspans și îți spunem noi. Micuța din imagine este chiar Cristina Ștefan, soția celebrului actor Denis Ștefan.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191