Regina Maria, o viață tumultoasă. Ei au fost amanții pe care i-a iubit cu patos. Cine a fost Joe Boyle, bărbatul care o domina

Regina Maria, o viață tumultoasă. Ei au fost amanții pe care i-a iubit cu patos. Cine a fost Joe Boyle, bărbatul care o domina

Se spunea că Regina Maria a României era una dintre cele mai frumoase şi mai senzuale femei din Europa. S-a născut în 29 octombrie 1875, în Anglia și a decedat în 18 iulie 1938, Sinaia, Regatul României. Află detalii despre căsătoria ei, primii fiori ai dragostei, precum și iubirile ei ascunse.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Regina Maria s-a logodit cu Ferdinand la 16 ani

Regina Maria s-a logodit la 16 ani cu Ferdinand, principele moștenitor al României, care îi va deveni soț, la 29 decembrie 1892. O lună mai tarziu, municipalitatea Bucureștiului i-a oferit o cupă de argint, gravată cu inscripția „Bine ai venit, mireasă, de Dumnezeu aleasă spre a patriei cinstire.” La 15 octombrie 1893, se năștea primul ei fiu, Carol Caraiman, viitorul rege al României. Au urmat Elisabeta, Maria, Nicolae, Ileana și Mircea. La 15 octombrie 1922, Maria și Ferdinand au fost încoronați la Alba Iulia.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Regina Maria era de o frumusețe rară

Biografii săi afirmă că regina a fost de o frumusețe rară. Brunetă cu ochii albaștri, argintii, scânteietori, cu luciri de oțel. Era alintată cu diminutivul Missy. A fost o femeie energică, prezentă permanent pe front, printre răniți, împărțind mâncare, pături și medicamente. Sfida exploziile din jur. Ambasadorul Franței la București, Charles de Saint–Aulaire, a făcut o afirmație antologică pentru acele vremuri „Exista un singur bărbat la Palat și acela este regina.”

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Câte iubiri a avut Regina Maria

Contemporanii i-au dezvăluit amorurile. A fost bănuită că fiica sa Maria-Mignon, a apărut după o relație cu locotenentul Zizi Cantacuzino, aghiotantul său, care a însoțit-o pretutindeni. Apoi s-a îndrăgostit de Waldorf Astor, un aristocrat american.

Între 18 octombrie și 24 noiembrie 1926 a făcut un lung turneu pe continentul Nord American. Traseul a inclus câteva mari orașe din Statele Unite și Canada, precum New York, Montreal, Ottawa, Winnipeg și câteva așezări ale indienilor din Dakota de Nord, regina fiind botezaă  Steaua Dimineții, de căatre Tribul Blackfoot.

Cine a fost adevărata ei dragoste 

Adevărata ei dragoste a fost prințul Barbu Știrbei, un bărbat frumos, brunet cu ochi căprui. Se spune că a fost tatăl ultimilor doi copii, Ileana și Mircea, care semănau izbitor cu prințul. Ceilalți aveau ochii albaștri ca ai ei și ai lui Ferdinand. Din această cauza va avea zile cumplite, pedepsită gradual de fiul sau, Carol II, care, în final îl va exila pe prințul Barbu Știrbei, pentru a întrerupe frumoasa poveste de dragoste care se înfiripase între cei doi.

Cine a fost Joe Boyle, bărbatul care a dominat-o

În timpul Primului Război Mondial, în viața reginei Maria și-a făcut loc colonelul canadian Joe Boyle. Un bărbat frumos, care o domina complet. Acest ofițer s-a născut la Toronto, la 6 noiembrie 1867 și a murit la Londra, la 14 aprilie 1923. În adolescență, a navigat pe diferite nave comerciale.

S-a stabilit la New York, unde a lansat o companie de transport pentru ce­reale. S-a căsătorit de tânăr, dar a divorțat imediat. În momentul izbucnirii războiului, organizează o unitate de mitraliere, obținând și gradul de colonel. 

Din ce cauză a murit Regina Maria

Cinci ani mai târziu regele moare, lăsându-i tronul lui Carol al II-lea. Regina Maria, persecutată de fiul său, sub diverse motive, trece în lumea umbrelor la 18 iulie 1938, la Pelișor – Sinaia. Avea 63 de ani. Cauza morții ei a generat multe suspiciuni și speculații. Pentru început, s-a răspândit zvonul că, în urma unui schimb de focuri ce a avut loc între Carol si Nicolae, regina-mamă s-a aruncat în apărarea fiului cel mic, primind glonțul în locul acestuia. Potrivit altor surse, regina a murit în tren, înainte de a ajunge la Sinaia. La începutul anului 1938, a fost internată în mai multe sanatorii din Italia și Germania, bănuită de cancer la esofag și ciroză.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191