Regretă Bianca Giurcă participarea la Insula Iubirii? Concurenta, mărturisiri neașteptate: „Sunt dezamăgită de…” / FOTO

Regretă Bianca Giurcă participarea la Insula Iubirii? Concurenta, mărturisiri neașteptate: „Sunt dezamăgită de…” / FOTO

Regretă Bianca Giurcă participarea la Insula Iubirii? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce concurenta de la Insula Iubirii a făcut mărturisiri neașteptate pe rețelele de socializare. Iată declarațiile făcute de iubita lui Marius Moise!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Bianca Giurcă este mai sinceră ca niciodată, iar ea a vorbit recent despre participarea la Insula Iubirii. Concurenta de la Insula Iubirii nu s-a ferit să spună dacă regretă sau nu participarea le această emisiune. Iată ce a mărturisit iubita lui Marius Moise!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Regretă Bianca Giurcă participarea la Insula Iubirii?

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bianca Giurcă a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei. Internauții au fost curioși să afle dacă ea regretă participarea la Insula Iubirii.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Concurenta de la emisiune a mărturisit că are unele momente când regretă, însă se bucură totodată că a putut participa alături de Marius Moise, deoarece a învățat foarte multe din emisiune.

Ce operații estetice are concurenta de la Insula Iubirii

În urmă cu ceva timp, pe rețelele personale de socializare, Bianca Giurcă a vorbit despre operațiile estetice pe care le are. Concurenta de la Insula Iubirii a mărturisit că a apelat la procedura de rinoplastie, mai exact operație la nas și implant mamar.

Iubita lui Marius Moise a explicat cum a decurs totul, dar și cât de dificilă a fost recuperarea pentru ea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191