Reporterul din România care a rămas fără o mână. Un medic i-a retezat-o în noaptea de Crăciun

Reporterul din România care a rămas fără o mână. Un medic i-a retezat-o în noaptea de Crăciun

În noaptea de Crăciun, anul 1987, un medic i-a retezat mâna, la naștere. Iată povestea teribilă a lui Cristi Georgescu, reporterul fără o mână de la Observator. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Povestea cutremurătoare a lui Cristi Georgescu, reporterul de la Observator

Povestea de astăzi începe în noaptea Crăciunului din anul 1987, când un medic a decis să facă cezariana unei femei însărcinate. Din greșeală i-a tăiat greșit burta mămicii, secționând mâna unui copil care venea pe lume.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Acest copil era al treilea în familia Georgescu și era extrem de așteptat. Cristi avea să îl cheme pe cel care a fost dus la morga spitalului, iar pe Ana, mama lui, la terapie intensivă. Separați pe etaje, unul declarat viu, celălalt mort, dar nu și de rugăciuni, ei ajung să se cunoască câteva ore mai târziu. O asistentă a mai dat un ultim tur prin sala de morgă şi a văzut cum un bebeluș se zbătea pe podea şi şi-a dat seama că trăieşte. Trei ore a stat pe podea, și s-a adaptat vieții extrauterine fantastic. Acum a devenit o voce, scrie  Invitat la Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, Cristi a povestit ce s-a întâmplat la nașterea lui.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Băiatul și-a urmat pasiunea și a devenit jurnalist 

Tatăl lui Cristi Georgescu a aflat după ce fiul său a fost găsit că acesta avea un defect la o mână, dar nu s-ar fi gândit că acest lucru ţine de întregul braţ. Asistenta l-a povestit apoi părinţilor cele întâmplate şi cum a fost găsit copilul lor, însă nimeni nu a vrut să dea curs investigaţiei, părinţii au fost mulţumiţi că fiul lor a fost salvat.

Acum, băiatul născut pe 25 decembrie 1987 îşi urmează pasiunea, este jurnalist, dar nu vrea să afle ce s-a întâmplat atunci, este doar recunoscător că trăieşte: „Colegi de-ai mei îmi spuneau să căutăm, dar nu am vrut. Eu ştiu că în vremea comunistă nu era ca acum, erau perioadele când oamenii se acopereau unii pe alţii. Mama a fost o femeie care dădea naştere celui de-al treilea copil… Ai mei nu ştiau nici măcar dacă m-am născut şi cum a fost totul… Trei ore a durat, atât am stat acolo…Că era tăiată sau nu… până am fost găsit”, a povestit Cristi Georgescu la Antena 1, în cadrul emisiunii XNS.

Cum a fost copilăria lui Cristi Georgescu

Spre surprinderea publicului larg, copilăria jurnalistului nu a fost deloc dificilă. După cum mărturisește chiar el, la școală a avut noroc de un colectiv de copii frumoși, bine educați și deschiși, care nu l-a considerat niciodată un caz social. El a mai învățat, de asemenea, să combată tragediile cu autoironie.

Reporterul nu a vrut să se considere niciodată un om cu handicap. Conduce mașina, trăiește pe cont propriu și lucrează în televiziune de 13 ani, fiind un adevărat model de ambiție pentru cei din jurul său.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191