Rețea de „medici” falşi, destructurata de Politie. Zeci de pensionari au fost inselati

Rețea de „medici” falşi, destructurata de Politie. Zeci de pensionari au fost inselati

12 persoane au fost reținute și ar putea fi arestate preventiv în cazul vârstnicilor înșelați de medicii de biorezonanță. Pacienților li se vindeau aparate mult mai scumpe decât prețul real. În urma cercetărilor efectuate, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei, cu propunere legală, au anunțat anchetatorii, informează Mediafax.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Măsurile au fost luate în dosarul bătrânilor înșelați de medici de biorezonanță. Bătrânii erau păcăliți cu privire la starea lor de sănătate și apoi lor li se vindeau aparate „minune”, la prețuri exorbitante. Un concentrator de oxigen era vândut cu 15.000 de lei, când pe piață prețul este de 4.000 de lei.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Polițiștii din București au făcut joi șapte percheziții la sediul unei societăți comerciale din Sectorul 6, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Din probatoriul de până acum reiese că persoanele vătămate erau induse în eroare de către reprezentanții societății comerciale, cu privire la starea lor precară de sănătate, iar în acest context erau determinate să cumpere aparatură nereglementată, din domeniul medical, la prețuri supraevaluate, informează Poliția Capitalei. Prejudiciul în cauză se ridică la peste 150.000 de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191