Rețea de „medici” falşi, destructurata de Politie. Zeci de pensionari au fost inselati

Rețea de „medici” falşi, destructurata de Politie. Zeci de pensionari au fost inselati

12 persoane au fost reținute și ar putea fi arestate preventiv în cazul vârstnicilor înșelați de medicii de biorezonanță. Pacienților li se vindeau aparate mult mai scumpe decât prețul real. În urma cercetărilor efectuate, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei, cu propunere legală, au anunțat anchetatorii, informează Mediafax.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Măsurile au fost luate în dosarul bătrânilor înșelați de medici de biorezonanță. Bătrânii erau păcăliți cu privire la starea lor de sănătate și apoi lor li se vindeau aparate „minune”, la prețuri exorbitante. Un concentrator de oxigen era vândut cu 15.000 de lei, când pe piață prețul este de 4.000 de lei.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Polițiștii din București au făcut joi șapte percheziții la sediul unei societăți comerciale din Sectorul 6, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Din probatoriul de până acum reiese că persoanele vătămate erau induse în eroare de către reprezentanții societății comerciale, cu privire la starea lor precară de sănătate, iar în acest context erau determinate să cumpere aparatură nereglementată, din domeniul medical, la prețuri supraevaluate, informează Poliția Capitalei. Prejudiciul în cauză se ridică la peste 150.000 de lei.