Gogoșile ne amintesc tuturor de copilărie șu au un gust deosebit. Se prepară în doar câteva minute și sunt desertul perfect pentru orice pretențios.
Mario Daniel Soare a fost ales vicepresedinte al CJ Prahova din partea PSD
Gogoșile sunt consumate la nivel mondial și reprezintă unul dintre cele mai comune produse de panificație. Dacă le vrem simple sau cu diverse arome, ele se găsesc pentru gusturile oricui. Ei bine, cu toate că magazinele au o gamă variată, nimic cu se cumpară cu cele pregătite în casă.
Ne amintesc de copilărie, mai ales dacă le pregătea bunica și le ofereau un gust delicios. Rețeta de gogoși este una simplă și nu ai nevoie de multe ingrediente. Se prepară în doar câteva minute și sunt delicioase, mai ales că brânză dulce le oferă o altă savoare. Se pot pudra la zahăr, pentru mai multă aromă.
Ingrediente
- 200 g cremă de brânză (cu vanilie)
- 170 g făină
- 3 ouă
- 1 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
- Un praf de sare
- 500 ml ulei pentru prăjit
- Zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare
Într-un bol se amestecă crema de brânză cu ouăle și zahărul vanilat, iar separat făina cu sarea și praful de copt.
Se pun ingredientele uscate peste compoziția cu brânză și se amestecă până la omogenizare. Se lasă deoparte timp de 10 minute.
Când a trecut timpul, începem să formăm gogoșele pe care le prăjim în uleiul încins, până se rumenesc. Când sunt gata, se transferă pe șervețele de hârtie pentru a elimina excesul de ulei, apoi se pudrează cu zahăr.
CITEȘTE ȘI: Rețetă de prăjitură invizibilă cu pere și ciocolată. Desertul cu care îi vei surprinde pe cei dragi în acest sezon