
INGREDIENTE
Ingredientele pentru Reteta de naut crocant
250g năut crud
1 linguriță piper
sare
boia dulce
praf de usturoi
2 linguri ulei de măsline
Prefectul Daniel Nicodim, gazda vizitei oficiale a Alteței Sale Regale Principele Radu în Prahova
A început războiul între AUR și Mișcarea Noi, Ploieștenii, pe funcția de viceprimar
Portii: 3 Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de naut crocant:
Iata cum se prepara Reteta de naut crocant
Fierbem năutul aproximativ 50-55 de minute. Scoatem năutul și-l las sa se răcească, sau in trecem printr-un jet de apa rece, pentru a-i grăbi răcirea.
Acum vine partea un pic mai dificilă, ca sa zic așa.
Scoatem coaja fiecărui bob de năut. Daca este fiert bine, se decojesc ușor. Acest proces de a îndepărta coaja este pentru că, atunci când sunt în cuptor coaja se usucă și cade de pe năut.
Se adaugă condimentele, se amestecă, apoi se transferă într-o tavă tapetată sau nu cu hârtie pergament și se nivelează.
Se dau la cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 10-15 minute, verificați dacă au început să se coacă și amestecați ușor printre ele. Daca mai este nevoie, le mai lăsați 5-10 minute la cuptor.
Se servește după ce năutul este scos din cuptor și răcit.
sursa: www.bucataras.ro




Rogobete critică Primăria Ploiești pentru Spitalul de Pediatrie: Am investit bani grei în aparatură performantă, iar Primăria nu e în stare să monteze un transformator electric. Propun să fie preluat de Consiliul Județean”






