Rețetă de post de chifteluțe fără carne. Vor ieși delicioase și cu crustă crocantă

Rețetă de post de chifteluțe fără carne. Vor ieși delicioase și cu crustă crocantă

Ne aflăm în Postul Crăciunului, astfel că gospodinele aleg preparate delicioase fără carne și lactate. Rețeta de post de chifteluțe este extrem de delicioasă și dacă ții cont de următorii pași vor avea o crustă crocantă. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a pregăti un preparat delicios pentru toată familia!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Chifteluțele sunt adesea preferate de gospodine, deoarece se pot adăuga lângă o garnitură delicioasă și se pregătesc rapid. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să le prepari de post!

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ingrediente:

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

  • 200 ml de apă fierbinte
  • 2 cepe
  • 3 căței de usturoi
  • 200 g fulgi de ovăz
  • 250 g cartofi
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

Într-un castron se adaugă fulgii de ovăz și se pune 100 ml de apă fierbinte. Se lasă deoparte timp de 15 minute până când fulgii se umflă. Se curăță ceapa și se taie mărunt, iar mai apoi se pisează usturoiul.

Cartofii se dau prin răzătoare mică și trebuie storși de apă. Cartofii, ceapa și usturoiul se adaugă peste ovăz și poți adăuga opțional verdeață. Se lasă 10 minute deoparte, iar mai apoi se formează chiftelele și se prăjesc în uleiul încins. Poftă bună!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191