Rețetă de prăjitură cu ciocolată, un preparat moale și pufos! E gata în 6 minute și ai nevoie de doar câteva ingrediente

Rețetă de prăjitură cu ciocolată, un preparat moale și pufos! E gata în 6 minute și ai nevoie de doar câteva ingrediente

Dacă ai poftă de ceva dulce, făcut în casă, dar nu îți dorești să petreci prea mult timp în bucătărie, noi îți propunem să încerci această rețetă de prăjitură cu ciocolată, un preparat moale și pufos, care e gata în doar 6 minute! Ai nevoie de câteva ingrediente și poate fi gătită rapid, în cuptorul cu microunde.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Așa-i că mereu ți-ai dorit să poți găti ceva dulce rapid, și fără prea mult efort? Noi îți dezvăluim, în rândurile de mai jos, cel mai rapid mod de a prepara o prăjitură. Ingredientele de care ai nevoie sunt puține, iar procesul de preparare este foarte simplu, fără să implice folosirea multor vase sau ustensile, așa că nu vei petrece prea mult timp apoi curățând bucătăria. Nu ai nevoie decât de un tel sau un mixer pentru a bate ouăle și două vase.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ingrediente:

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

  • 125 g ciocolată neagră
  • 125 g unt
  • 3 ouă
  • 125 g zahăr
  • 75 g făină
  • 1 lingură de praf de copt.

Mod de preparare:

Topește ciocolata în mai multe etape de câte 20-30 de secunde, amestecând după fiecare sesiune. Asigură-te că untul este la temperatura camerei, suficient de moale pentru a se putea încorpora cât mai ușor în ciocolata topită. Dacă vrei ca prăjitura să iasă cât mai bogată și mai fină, folosește unt cu 80-82% conținut de grăsime.

1. Sparge ouăle și bate-le cu zahărul până când amestecul se albește.

2. Adaugă făina și praful de copt.

3. Rupe ciocolata în bucăți și topește-o în cuptorul cu microunde la putere maximă timp de un minut.

4. Adaugă untul tăiat bucățele în ciocolata bine topită.

5. Încorporează ciocolata topită în amestecul anterior, apoi toarnă preparatul obținut într-un vas potrivit pentru cuptorul cu microunde uns.

6. Lasă 6 minute la gătit la putere maximă.

7. Lasă-le să se răcească și apoi sunt numai bune de mâncat.

Poftă bună!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191