Rețetă de salată de broccoli cu maioneză de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

Rețetă de salată de broccoli cu maioneză de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

Dacă vrei să te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregătește rețeta de salată de broccoli cu maioneză de avocado. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru această mâncare gustoasă și sănătoasă, dar și care este modul de preparare!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Rețeta de salată de broccoli cu maioneză de avocado este simplă și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o opțiune delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru o masă de post sau pentru cei care doresc să includă mai multe legume în dieta lor. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a te bucura de un preparat gustos!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ingrediente

Pentru salată:

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

-1 capățână mare de broccoli

-1 ceapă roșie mică, tăiată fin

-1/2 cană de migdale prăjite și tocate

-1/2 cană de stafide sau merișoare uscate

-sare

-piper

Pentru maioneza de avocado:

-1 avocado copt

-1 lingură de muștar

-sucul de la o lămâie

-1-2 căței de usturoi, zdrobiți

-1/4 cană de ulei de măsline extravirgin

-sare

-piper

Mod de preparare

Spală bine broccoli și taie-l în bucăți mici, incluzând și tulpinile. Asigură-te că tulpinile sunt decojite dacă sunt prea lemnoase. Fierbe broccoli în apă sărată pentru aproximativ 3-4 minute sau până când devine puțin moale, dar încă crocant.

Alternativ, poți folosi broccoli la abur pentru a păstra mai multe nutrienți. Scoate broccoli din apă și dă-l rapid sub un jet de apă rece pentru a opri procesul de gătire și a păstra culoarea vibrantă.

Acum se va pregăti maioneza de avocado. Scoate pulpa de avocado și pune-o în blender. Adaugă muștarul, sucul de lămâie, usturoiul, sare și piper. Mixează la viteză medie și adaugă treptat uleiul de măsline până când compoziția devine cremoasă și omogenă.

Într-un bol mare, combină broccoli răcit, ceapa roșie tăiată fin, migdalele tocate și stafidele. Adaugă maioneza de avocado peste ingredientele din bol și amestecă bine pentru a te asigura că totul este bine acoperit cu dressing. Asezonează cu sare și piper după gust.

Salata de broccoli cu maioneză de avocado este bine să fie servită imediat, dar poți să o păstrezi în frigider pentru câteva ore dacă este necesar. Amestecă bine înainte de servire pentru a redistribui dressingul. Poftă bună!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191