Reuniune de familie după ce Ramona Gabor și Irina Columbeanu au mers în orașul natal al vedetei! Nu a lipsit nici cea mai mare dintre surorile Gabor, Alina. Imagini rare / PAPARAZZI

Reuniune de familie după ce Ramona Gabor și Irina Columbeanu au mers în orașul natal al vedetei! Nu a lipsit nici cea mai mare dintre surorile Gabor, Alina. Imagini rare / PAPARAZZI

Zilele trecute, Ramona Gabor și Irina Columbeanu au ajuns în România, după o lungă perioadă petrecută în Dubai, respectiv Statele Unite ale Americii. Fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu a fost așteptată la aeroport de Irina Columbeanu, dar și de fostul milionar. Acum, cele două se bucură de timpul petrecut împreună în Bacău, orașul natal al surorilor Gabor. S-au întâlnit și cu Alina, cea mai mare dintre surori, o prezență discretă în lumea mondenă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Au fost momente emoționante săptămâna aceasta în familia Gabor și Columbeanu, după ce Ramona Gabor și Irina Columbeanu au venit în România. Marți, vedeta a sosit în țară, iar la o zi distanță, a plecat împreună cu nepoata ei spre Bacău, acolo unde s-au întâlnit cu o parte din familie.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Irina Columbeanu și Ramona Gabor s-au întâlnit cu cea mai mare dintre surorile Gabor, Alina

Ieri, vă prezenta în exclusivitate imagini cu Irina Columbeanu și Ramona Gabor, după ce au ajuns în orașul natal al vedetei. Cele două se înțeleg de minune și adoră să petreacă timpul împreună, mai ales că distanța și-a spus cuvântul.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Au fost surprinse în timp ce se îndreptau la un club de bowling, acolo unde nu au fost singure. Ramona Gabor și Irina Columbeanu au mers împreună cu sora vedetei, Alina, și cei doi copii ai ei.

Cât timp cele două erau la bowling, cea mai mare dintre surorile Gabor este văzută în timp ce iese și merge să își aprindă o țigară, ca mai apoi să plece cu mașina. Se întoarce peste câteva minute, dar nu singură, ci împreună cu o doamnă mai în vârstă, posibil o rudă a Alinei Gabor din partea soțului.

Ulterior, pleacă în formulă completă de la clubul de bowling și pornesc către locuința doamnei mai în vârstă. Ramona Gabor, Irina Columbeanu și copiii Alinei Gabor coboară din mașină și intră în curtea femeii, acolo unde petrec în jur de 20 de minute.

Pleacă spre casă împreună cu Alina Gabor, copiii ei și Irina Columbeanu, dar nu înainte ca Ramona Gabor să discute cu doi bărbați, probabil rude, și după câteva minute, se urcă și ea în mașină.

Surorile Gabor s-au reunit în urmă cu trei ani

Chiar dacă viața le-a dus pe drumuri diferite, căci Alina a rămas în Bacău, acolo unde este căsătorită și are doi copii, iar Ramona și Monica Gabor sunt stabilite de ani buni în Dubai, respectiv Statele Unite ale Americii, nu au uitat de legătura de sânge, așa că, în urmă cu trei ani s-au reunit. În luna august 2021, Ramona, Monica și Alina Gabor au fost într-o vacanță de vis în Dubai.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191