Rezolvarea problemei termiei, in Ploiesti. Primaria cere din nou Consiliului Judetean sa predea CAF 5

Rezolvarea problemei termiei, in Ploiesti. Primaria cere din nou Consiliului Judetean sa predea CAF 5

In plin sezon rece, inca se discuta despre transferul CAF 5 de la judet, la municipalitate, cu toate ca CJ Prahova s-a laudat inca de acum o luna ca intentioneaza sa predea Structura 5 a SACET Primariei Ploiesti.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Marti, 3 ianuarie 2023, primarul Andrei Volosevici a solicitat din nou Consiliului Judetean sa faca demersurile necesare pentru predarea de urgenta a CAF5 municipalitatii, astfel incat ploiestenii sa nu isi mai puna problema agentului termic in sezonul rece.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

O notificare in acest sens a fost transmisa si prefectului Virgiliu Nanu, cel care a sprijinit Primaria Ploiesti pe toata perioada in care situatia termiei a fost una dificila.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Primarul Andrei Volosevici a retrimis solicitarea catre CJ dupa ce, in trecut, toate actiunile primariei au fost ignorate sau amanate de consilierii judeteni, in ciuda faptului ca mii de ploiesteni risca sa ramana oricand fara caldura. Reamintim ca agentul termic furnizat in prezent provine de la CAF2, sistem foarte vechi, care cedeaza la presiunea mare necesara in aceasta perioada.

CAF5 este singurul care poate acoperi nevoile de termie, fara probleme, iar pentru preluarea acestuia de catre Primaria Ploiesti este nevoie ca CJ Prahova sa intocmeasca documentele necesare de predare, insa, in continuare, acest lucru se tergiverseaza.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191