Rezultatele loto, „mană cerească” pentru un student din Iaşi. Corneliu a dat lovitura cu un bilet gata completat. Ce va face cu banii: „Îmi doresc niște schimbări În viață”

Rezultatele loto, „mană cerească” pentru un student din Iaşi. Corneliu a dat lovitura cu un bilet gata completat. Ce va face cu banii: „Îmi doresc niște schimbări În viață”

Rezultatele loto i-au adus veşti bune unui tânăr român, care s-a trezit peste noapte mai bogat cu de euro. Potrivit Loteriei Române, Corneliu Mircea Toma este un jucător pasionat, care a sperat ani la rând că „ce-i al lui e pus deoparte”. Iar acum, viitorul inginer a „tras lozul câştigător” şi a adat lovitura la Joker.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Atunci când a plecat la agenție să joace, Corneliu Mircea Toma din Huși, județul Vaslui, a decis să aleagă un bilet gata completat de pe panoul cu bilete. A ales unul la Loto 6 din 49, unul la Loto 5 din 40 și unul la Joker. Nu a stat mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Am ales și cules peste de lei, la Joker. O sumă care, pentru mine, mană cerească s-a dovedit a fi! Nici nu m-am așteptat! Sunt student la Iași, iar ca orice tânăr, Îmi doresc niște schimbări în viață. Pe de altă parte, se apropie vacanța de vară și îmi făcusem niște planuri, până la aflarea veștii câștigului, au rămas la stadiul de planuri! Iar în afară de distracție, vreau să-mi ajut părinții, pentru că și ei mă ajută foarte mult!”, povesteşte tânărul.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Joi, 15 iunie 2023, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. Rezultatele la tragerile loto ale zilei pot fi verificate pe site-ul Observator.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191