Rezultatul necropsiei în cazul DJ Lalla, găsită fără viață pe plajă, în Mamaia. Bărbatul care a găzduit-o va fi audiat

Rezultatul necropsiei în cazul DJ Lalla, găsită fără viață pe plajă, în Mamaia. Bărbatul care a găzduit-o va fi audiat

Anchetatorii audiază martori în cazul morţii lui DJ Lalla, printre aceştia aflându-se şi membri ai familiei femeii, care a fost găsită moartă, joi, pe o plajă din Mamaia, au precizat reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.  

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Conform unor surse judiciare, în urma rezultatelor preliminare ale necropsiei cauza decesului ar fi înecul.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au afirmat că au loc audieri de martori în cazul morţii femeii de 34 de ani, iar printre persoanele care încearcă să lămurească ce s-a întâmplat cu aceasta se află şi membri ai familiei.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Procurorii au mai precizat că nu există suspiciuni de omor în acest caz, la acest moment al investigaţiilor.

DJ Lalla a stat în ultimele zile la locuinţa unui bărbat pe care l-ar fi cunoscut pe internet.  La audieri, care au durat 10 ore, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că DJ Lalla a plecat din locuința lui în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă. Tot el ar susținut că artista ar fi vrut să facă atunci niște fotografii.

Suspect este că în momentul în care a fost găsită moartă, DJ Lalla nu avea la ea nici telefonul și nici poșeta pe care ar fi purtat-o când a ieșit pe plajă.

Medicii legiști au comunicat că DJ Lalla a sfârșit înecată – după ce, la autopsie, au găsit în plămânii ei apă și nisip. Înecul – spun surse din anchetă – s-ar fi produs la mal și așa se explică nisipul din corp.

O femeie a fost găsită decedată joi, pe plaja din Mamaia, iar poliţiştii au stabilit că victima este Laura Roşca, de 34 de ani. Ea era cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla.

Pe pagina sa de Facebook scrie că este din Turda, dar că locuieşte în Bucureşti şi că lucrează la un post de radio.

Pe contul său de Instagram, ultima postare este de miercuri. Este vorba de un filmuleţ care o are în prim-plan pe DJ Lalla, iar clipul este însoţit şi de un mesaj audio în limba engleză: “Enjoy every moment you have because in life there are no rewinds, only flash-backs. Make sure it’s all worth it!”.

De altfel, titlul postării este “Make sure it’s all worth it!”, iar tagurile sunt: #fvckdepression #lalla #lallaland #wonderlust #motherofdragons #ballauri #standtall #itdoesgetbetter.

Articol recomandat de

Marcel Ciolacu intervine într-o nouă controversă din fotbalul românesc: „Totul se va debloca! Se va face dreptate!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191