Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, transformare incredibilă! Cum arăta simpaticul chef acum 15 ani: „Tu ești?” / FOTO

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, transformare incredibilă! Cum arăta simpaticul chef acum 15 ani: „Tu ești?” / FOTO

Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite a trecut printr-o transformare incredibilă. Acesta a făcut o postare cu care și-a uimit fanii. Iată cum arăta simpaticul chef acum 15 ani, dar și ce imagine specială a postat pe rețelele de socializare!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Rikito Watanabe a făcut o postare pe rețelele de socializare cu care și-a surprins fanii. Japonezul le-a arătat o imagine cu el din anul 2009. Iată prin ce transformare incredibilă a trecut!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Transformarea incredibilă a lui Rikito Watanabe

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Rikito Watanabe a publicat o fotografie cu el din anul 2009, adică din urmă cu 15 ani. Fanii au rămas uimiți în momentul în care l-au văzut. De-a lungul timpului, simpaticul japonez a trecut printr-o transformare incredibilă.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Japonezul, primele imagini de la filmările noului sezon Chefi la cuțite

În luna decembrie, Rikito Watambe s-a întâlnit cu noii membri ai juriului de la emisiunea „Chefi la cuțite”, alături de care și-a sărbătorit ziua sa de naștere. În ultima perioadă, japonezul și-a dedicat mai mult timp participării la filmările noului sezon.

Pe platforma TikTok, japonezul a împărtășit un videoclip în care apare alături de chef-ul Ștefan Popescu. Întrucât după eforturi intense este necesar și un moment de relaxare, atât Rikito Watanabe, cât și juratul au fost surprinși discutând și bucurându-se de un pahar de băutură.

Pe data de 12 decembrie 2023, Rikito Watanabe a celebrat împlinirea vârstei de 30 de ani, marcând un moment deosebit cu o semnificație dublă. În acea zi, a avut ocazia să cunoască cei patru jurați de la emisiunea Chefi la cuțite, alături de care a făcut prima sa apariție publică. Japonezul a exprimat recunoștința pentru implicarea sa în acest nou proiect și a subliniat bucuria sa că a petrecut ziua sa de naștere în compania noului juriu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191