Rinda, fotografia dureroasă postată pe rețelele de socializare după moartea surorii, Rona Hartner. Fanilor nu le vine să creadă

Rinda, fotografia dureroasă postată pe rețelele de socializare după moartea surorii, Rona Hartner. Fanilor nu le vine să creadă

Rinda a anunțat vestea tristă cu privire la moarte surorii ei, Rona Hartner printr-o postare pe rețelele de socializare. A adăugat o fotografie cu o lumânare aprinsă, iar fanii au înțeles ce s-a întâmplat. O mare artistă s-a stins din viață în urma luptei cu o boală gravă.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Vestea cu Rona Hartner a murit a șocat pe toată lumea, atât colegi de breaslă, cât și fani ai vedetei. Sorae ei Rinda, a făcut anunțul printr-o postare pe rețelele de socializare, publicând o fotografie cu o lumânare aprinsă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ce fotografie a postat Rinda Hartner

Rona Hartner a fost una dintre cele mai iubite artiste atât din țară, cât și de peste hotare. O perioadă îndelungată a locuit în Franța și s-a bucurat de mult succes datorită talentului ei remarcabil. Lupta cu cancerul a fost de durată și această boală i-a adus sfârșitul la doar 50 de ani.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Anunțul cu privire la decesul artistei a fost făcut de Rinda Hartner, sora ei, pe rețelele de socializare. A publicat o fotografie cu o lumânare aprinsă, iar în urmă cu o zi a anunțat că Rona Hartner își trăiește ultimele sale clipe. Fanii și colegii de breaslă sunt șocați de această veste și ar spera ca totul să fie un coșmar.

La postarea acesteia, numeroși fani și-au arătat regretul cu privire la pierderea unei adevărate artiste. Au apărut multe mesaje de regret și de condoleanțe, atât în limba română, cât și în limba franceză.

Vedetele suferă după moartea Ronei Hartner

Mai multe vedete din România au postat mesaje înduioșătoare după ce au aflat de moartea Ronei Hartner. Imelda Antonescu a scris pe contul său de Facebook un text cu privire despre prietena sa, spunând cât de râu îi pare de pierderea suferită.

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos și cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, cu aceeași bucurie.

Împărțea totul cu cei de alături. Mai puțin tristețile – erau singurele care le ținea pentru ea. În rest …dădea totul și se dădea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile și niciodată în toți anii aceștia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodată! Se supăra rar, era toata lumină și zâmbet și bucurie. Și așa va rămâne! Lumină, și zâmbet și bucurie! Chiar dacă a plecat puțin să se odihnească Rona rămâne aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu îmi voi aduce aminte de râsul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumină și iubirea ce o facea să fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Rămâi parte din lumea mea mereu!”, a fost mesajul postat de Imelda Antonescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191