Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii

Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii

Actorul american Robert Downey Jr. a declarat, într-un interviu pentru revista People, că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de 19 ani, în condițiile în care și soția sa, Susan Downey, lucrează la Hollywood, relatează Business Insider.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

„Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori par prea lungi, dar nu lăsăm niciodată să treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și fără ca familia să fie împreună”, au dezvăluit Downey Jr. și soția sa într-un interviu acordat revistei People după ce actorul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul Oppenheimer. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În ce privește echilibrul dintre viața de familie și carieră, Downey Jr. le-a spus jurnaliștilor de la revista People că familia sa preferă să fie un „circ ambulant” când e posibil, referindu-se la faptul că se află adesea pe drumuri.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Însă Susan Downey spune că faptul că este producător de film și nu lucrează în fața camerei înseamnă că programul ei de muncă nu este la fel de haotic precum al soțului ei.

„Vestea bună este că eu nu sunt în fața camerei și, ca producător, am puțin mai multă flexibilitate în ceea ce privește locurile de unde pot să lucrez și unde trebuie să fiu”, a declarat ea pentru revista People.

Downey Jr. și soția sa s-au căsătorit în 2005, după doi ani de relație, și au împreună doi copii: Exton Elias Downey, în vârstă de 12 ani, și Avri Roel Downey, în vârstă de 9 ani. Downey mai are un fiu în vârstă de 30 de ani, Indio Falconer Downey, din căsătoria sa anterioară cu fosta actriță Deborah Falconer.

Robert și Deborah s-au căsătorit în 1992 la puțin peste o lună după ce s-au cunoscut, însă s-au despărțit după 9 ani de căsătorie după o relație marcată de problemele pe care actorul le avea în perioada respectivă cu consumul de droguri.

Despre succesul celui de-al doilea mariaj al său, Downey Jr. a declarat că, în pofida respectării „regulii de două săptămâni”, lucrurile nu decurg mereu conform planurilor în condițiile în care și el și soția sa lucrează la Hollywood.

„Respecți regula de bază de două săptămâni și încerci să nu te gândești prea mult în viitor deoarece atât de multe din lucrurile pe care le facem sunt ciudat de imprevizibile”, a spus el.

Deși mai puțin cunoscută publicului larg decât soțul ei celebru, Susan Downey, în vârstă de 50 de ani, este un producător de succes la Hollywood, având în portofoliu filme și seriale ca Sweet Tooth, Perry Mason, Doolittle, RocknRolla, Gothika, Sherlock Holmes, The Book of Eli sau Iron Man 2.

Robert Downey Jr., în vârstă de 58 de ani, tocmai a câștigat primul Premiu Oscar din cariera sa pentru cel mai bun actor într-un rol secundar grație interpretării sale din filmul Oppenheimer. El mai fusese nominalizat pentru un Premiu Oscar de două ori, pentru cel mai bun actor într-un rol principal grație filmului biografic Chaplin din 1992, și pentru cel mai bun actor într-un rol secundar datorită interpretării sale din comedia satirică Tropic Thunder din 2008.

Susan Downey și soțul ei au și o companie de producție pe care au fondat-o împreună, Team Downey.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191