Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, aleasă președinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile din perioada pandemiei

Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, aleasă președinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile din perioada pandemiei

Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, a fost aleasă, marţi, 22 noiembrie, cu şase voturi „pentru” şi trei abţineri, preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile din perioada pandemiei de COVID-19.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

La începutul lunii noiembrie 2021, plenul Camerei Deputaţilor a decis înfiinţarea unei Comisii parlamentare de anchetă privind achiziţiile publice efectuate în sectorul sanitar în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă pe teritoriul României de către Ministerul Sănătăţii, Direcţiile de sănătate publică şi alte instituţii aflate în subordinea ministerului de resort.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

În primăvara anului 2021, Curtea de Conturi sesizase deja Direcția Națională Anticorupție pentru posibile nereguli la achiziții făcute în pandemie.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Anterior, în 2020, auditorii Curții de Conturi au efectuat verificări și au întocmit un raport privind achiziţiile desfăşurate în timpul stării de urgenţă, respectiv în perioada 16 martie-15 mai 2020. Conform raportului, prejudiciile rezultate în urma achiziţiilor publice efectuate în starea de urgenţă ar fi fost în valoare de 38,3 milioane de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191