Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, aleasă președinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile din perioada pandemiei

Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, aleasă președinte al Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile din perioada pandemiei

Rodica Paraschiv, deputat PSD de Prahova, a fost aleasă, marţi, 22 noiembrie, cu şase voturi „pentru” şi trei abţineri, preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind achiziţiile din perioada pandemiei de COVID-19.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

La începutul lunii noiembrie 2021, plenul Camerei Deputaţilor a decis înfiinţarea unei Comisii parlamentare de anchetă privind achiziţiile publice efectuate în sectorul sanitar în timpul stărilor de urgenţă şi de alertă pe teritoriul României de către Ministerul Sănătăţii, Direcţiile de sănătate publică şi alte instituţii aflate în subordinea ministerului de resort.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În primăvara anului 2021, Curtea de Conturi sesizase deja Direcția Națională Anticorupție pentru posibile nereguli la achiziții făcute în pandemie.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Anterior, în 2020, auditorii Curții de Conturi au efectuat verificări și au întocmit un raport privind achiziţiile desfăşurate în timpul stării de urgenţă, respectiv în perioada 16 martie-15 mai 2020. Conform raportului, prejudiciile rezultate în urma achiziţiilor publice efectuate în starea de urgenţă ar fi fost în valoare de 38,3 milioane de lei.