Românii care vor primi 400 de lei pentru cumpărăturile de sărbători. Vezi dacă te încadrezi

Românii care vor primi 400 de lei pentru cumpărăturile de sărbători. Vezi dacă te încadrezi

Administrația din Cluj-Napoca a decis să ofere românilor fără posibilități materială suma de 400 de lei pentru cumpărăturile de sărbători.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Românii vor beneficia de 400 de lei ca sprijin financiar pentru achiziționare alimentelor de sărbători printr-un program local. Primarul unui oraș din țară a decis să-i ajute pe românii vulnerabili în prag de Crăciun și de Anul Nou.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Locul unde românii vor primi 400 de lei

Primăria din Cluj-Napoca oferă un sprijin financiar semnificativ pentru achiziționarea alimentelor de sărbători prin intermediul programului „Alimente”, adresat persoanelor cu venituri reduse. Acest program constă în acordarea unui ajutor în valoare de 400 de lei pentru rezidenții din Cluj aflat în dificultate financiară.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Până în prezent, peste de clujeni au solicitat și au primit carduri sociale, conform primarului Emil Boc. În comparație cu anul anterior, numărul beneficiarilor a înregistrat o ușoară scădere, coborând de la de tichete sociale în 2022 la în acest an. Proiectul este coordonat de Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca, programul „Alimente” reprezintă o inițiativă locală menită să sprijine rezidenții cu dificultăți financiare.

Românii interesați de proiect, au trebuit să depună o cerere la primărie, iar 29 noiembrie este ultima zi. Printre categoriile de beneficiari eligibili pentru tichetele sociale se numără persoanele cu handicap grav sau accentuat, pensionari, invalizi, veterani, șomeri înregistrați, beneficiari de ajutor social, victime ale traficului de persoane și victime ale violenței domestice. Persoanele care își doresc să primească 400 de lei pentru cumpărăturile de Crăciun și Anul Nou vor trebui să se încadreze în anumite limite ale veniturilor.

Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de de lei pentru proiect

Bugetul local al municipiului Cluj-Napoca a alocat o sumă impresionantă, de de lei pentru implementarea programului social ”Alimente”. Primăria a menționat implicarea în susținerea comunității, mai ales a persoanelor vulnerabile.

CITEȘTE ȘI: Vești proaste pentru români! Pensiile, alocațiie și ajutoarele sociale ar putea să nu fie virate la începutul lunii decembrie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191