Românul dat dispărut după ce a fost bătut și abandonat în Germania de șoferul de microbuz a depus plângere la poliție

Românul dat dispărut după ce a fost bătut și abandonat în Germania de șoferul de microbuz a depus plângere la poliție

Ovidiu Daniel Pintilii, bărbatul din Botoșani care a fost dat dispărut în Germania după ce a fost abandonat într-o benzinărie de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție. Dat jos din microbuz după ce a fost bătut, nefiind vorbitor de limbă germană sau engleză, Ovidiu a fost nevoit să meargă zeci de kilometri pe jos, să doarmă în frig sub cerul liber și să ceară ajutor unor oameni care nu înțelegeau ce vrea. A fost găsit după 9 zile datorită unor voluntari.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Aventura lui Ovidiu a început pe 30 decembrie. A mers de Crăciun la iubita lui, în Austria. Pentru că voia să vină acasă de Anul Nou, și-a luat bilet la o firmă de transport din România. Însă planul i-a fost dat peste cap de șoferul român.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

A fost deranjat că microbuzul a plecat înapoi spre Germania, să adune alți călători, bănuim, în loc să meargă direct spre România. S-a lăsat cu bătaie și a fost abandonat noaptea într-o benzinărie fără pașaport și fără bagaje, cu 50 de euro în portofel și telefonul descărcat. Neștiind limba engleză, a încercat să ceară ajutor în benzinărie”, a declarat una din voluntarele implicate în căutarea lui Ovidiu.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Când și-a dat seama că nu se înțelege cu nimeni, tânărul a căutat ajutor unde a văzut cu ochii. Între timp, familia din România l-a dat dispărut.

„Ovidiu a plecat din benzinărie pe jos 17 km până în Hellbrunn. A vorbit cu multe Unii l-au crezut, alții nu. Cert e că a dormit pe străzi, și-a schimbat hainele cu unele de la tomberoane, nu mai era de recunoscut și nu se mai potrivea cu descrierea noastră”, a mai spus voluntara.

După 9 zile a fost găsit cu greu de voluntarii mobilizați pe un grup de Facebook. Bărbatul a depus deja plângere la poliție împotriva șoferului care l-a abandonat în Germania.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191