Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, apariție de senzație la cununia religioasă a lui Dani și a Gabrielei Oțil! Ce ținute au ales nașii celor doi / PAPARAZZI

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, apariție de senzație la cununia religioasă a lui Dani și a Gabrielei Oțil! Ce ținute au ales nașii celor doi / PAPARAZZI

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au ajuns la cununia religioasă a Gabrielei și a lui Dani Oțil! Cei doi au atras toate privirile cu o apariție spectaculoasă, așa cum au obișnuit pe toată lumea. Paparazzii sunt prezenți la eveniment și vă prezentăm imagini exclusive cu ținutele nașilor celor doi!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Este o zi importantă în showbiz-ul din România! Gabriela și Dani Oțil se cunună religios, iar alături de cei doi sunt invitați de onoare, dar și părinții spirituali, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu! Nașii celor doi s-au pregătit atent pentru acest moment special și au ales ținute cu care au atras toate privirile. Vă prezentăm imagini exclusive de la cel mai monden eveniment al verii!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au ajuns la cununia religioasă a Gabrielei și a lui Dani Oțil

După cum se știe deja, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt nașii celor doi soți și cei care i-au cununat și în urmă cu doi ani, când au devenit soț și soție în fața ofițerului de stare civilă. Ei bine, cei doi au parte de un alt eveniment special în această zi, când Gabriela și Dani Oțil își vor promite iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Paparazzii sunt prezenți la cel mai monden eveniment al verii și au imagini exclusive cu cei doi nași. Roxana Ionescu a ales o rochie lungă, de culoare vișiniu și și-a aranjat părul într-o coafură lejeră, cu părul ondulat.

De asemenea, Tinu Vidaicu nu s-a lăsat mai prejos și a avut o aparițe impecabilă, într-un costum sacou gri, o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri. Gabriela Oțil a intrat în biserică la brațul nașului ei, iar imaginile sunt de-a dreptul emoționante.

Dani Oțil a făcut primele declarații

Dani Oțil trăiește emoții unice în aceste momente, când își va vedea soția în rochie de mireasă, în faa preotului. Prezentatorul TV a făcut primele declarații pentru și a spus că nu vrea să fie întrebat nimic, până când cununia religioasă se va termina.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191