Rudele Alexandrei sunt audiate. Tatăl tinerei: Într-un minut m-a sunat. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav

Rudele Alexandrei sunt audiate. Tatăl tinerei: Într-un minut m-a sunat. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav

Membrii familiei Alexandrei, gravida care a murit în spitalul din Botoșani, au fost chemați la audieri.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Ultimele mesaje trimise de tânăra, de pe patul de spital, unde s-a chinuit timp de 7 ore, fără să fie băgată în seamă de medici, au fost trimise soțului și mamei sale. Le spunea că are dureri insuportabile și că nu mai are aer.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

La sediul Poliției Botoșani au venit părinții, soțul și fratele ei, însoțiți de o avocată.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Până acum, în dosar au dat declarații asistenta, medicul curant și o infirmieră.

Tatăl tinerei a declarat că speră că vinovații vor fi trași la răspundere și a făcut declarații cutremurătoare despre cum a aflat despre moartea Alexandrei.

„Am vorbit cu Alexandra ultima oară seara, nu prevedea nimic că așa ceva se va întâmpla. Era o seară normală. Am plecat să o duc pe soție la spital, că era în tură de noapte.

Am rămas acasă cu cele mici să ne jucăm.

Nu am mai sunat-o și eu, ca să o las în pace, să nu încurc.

Dimineața, soția mi-a spus: vino repede, să mergem la maternitate. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav. Cât am tras mașina, într-un minut m-a sunat”, a declarat bărbatul, potrivit unui video postat de

Medicii legişti au constatat că Alexandra Ivanov, tânăra în vârstă de 25 de ani care a decedat după o noapte de spitalizare la maternitatea din Botoşani, a suferit un edem pulmonar, avea insuficienţă cardio-respiratorie, iar sarcina care i se oprise din evoluţie era „complicată infecţios”. Femeia, mamă a trei copii, a fost internată în seara de 17 august, însă timp de şapte ore nu a primit deloc îngrijiri medicale.

Cazul Alexandrei i-a revoltat pe botoșăneni, care se adună de câteva zile cu sutele în fața maternității din Botoșani, cerând dreptate pentru aceasta.

Familia tinerei îi acuză pe medicii de gardă de la Maternitatea Spitalului Județean Botoșani că nu au intervenit cu nimic pentru a o ajuta pe Alexandra, care se plângea de dureri insuportabile.

FOTO: captură video Monitorul de Botoșani

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191