Rulotă realizată din 7.400 de sticle din plastic!

Rulotă realizată din 7.400 de sticle din plastic!

Sună nebunesc, dar e complet adevărat. Compania ucraineană Lemki Robotix a prezentat recent prima rulotă din lume, realizată cu tehnologie de imprimare 3D din plastic reciclat. Vasyl Honar, co-fondator şi inginer al companiei, a subliniat că o cantitate mare de deşeuri poate fi folosită cu această tehnologie.

PNL consideră că America nu este un partener de încredere pentru România. Siegfried Mureşan îl atacă pe Trump Jr.

Aşa arată viitorul! Rulota inedită a fost realizată din de sticle din polipropilenă întărite cu fibră de sticlă. În interior, se află printre altele un pat, un televizor şi o chicinetă mică. Rulota este perfectă pentru călătorii mai lungi şi vacanţe în natură. Aceasta are culorile bej şi roşu, iar designul este unul futurist, care iese imediat în evidenţă. Aspectul său aduce aminte de filmele SF. Are un geam lateral destul de mare, de unde se poate admira natura. „Ne-am concentrat pe durabilitate, folosind mii de sticle reciclate pentru a crea această rulotă. Complet funcţională, confortabilă şi elegantă, această piesă de designer îşi propune să fie capsula ta modernă de călătorie”, a anunţat Lemki Robotix, pe pagina sa oficială de Instagram. 

Trump jr., reacție pe Twitter (X) după decizia CCR: „Încă o tentativă soroşistă/marxistă de a anula voința alegătorilor! Ea (Lasconi) va pierde alegerile şi ei o ştiu”!

Proiectul ar putea contribui semnificativ la reducerea deşeurilor de plastic şi, de asemenea, ar putea inspira alţi producători să urmeze exemplul companiei ucrainene. Acest proiect are potenţialul de a utiliza o cantitate imensă de deşeuri de plastic şi, în acelaşi timp, de a oferi o alternativă accesibilă şi ecologică la rulotele clasice, conform Lemki Robotix. Producţia de plastic a crescut considerabil în ultimii 70 de ani. În 1950, omenirea a produs doar două milioane de tone. Acum produce peste 450 de milioane de a adus multe beneficii vieţilor noastre: este un material ieftin, versatil şi steril folosit în diverse aplicaţii, inclusiv în construcţii, electrocasnice, instrumente medicale şi ambalaje alimentare.

De ce nu o sustin PSD-istii pe Elena Lasconi: „Nu suntem slugile nimanui!”

Din păcate, atunci când deşeurile de plastic nu sunt reciclate, incinerate sau păstrate în gropi de gunoi sigilate acestea devin un poluant periculos pentru mediu. 1-2 milioane de tone de plastic intră în oceanele noastre anual, afectând fauna sălbatică şi ecosistemele.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191