Russell Crowe, rol principal într-un film bazat pe cartea unui român, vândută în sute de mii de exemplare

Russell Crowe, rol principal într-un film bazat pe cartea unui român, vândută în sute de mii de exemplare

„Sleeping Dogs” este filmul care va fi lansat pe plan internațional în luna martie și în care rolul principal este interpretat de actorul Russell Crowe. Filmul este o ecranizare după cartea unui român tradusă în 30 d elimbi și care s-a vândut în sute de mii de exemplare. „The Book of Mirrors” („Cartea Oglinzilor”) este scrisă de Eugen Ovidiu Chirovici și stă la baza peliculei „Sleeping Dogs”.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Rolul lui Russell Crowe în „Sleeping Dogs”

Russell Crowe joacă rolul detectivului Roy Freeman, care luptă și cu pierderi de memorie, dar și cu un caz vechi de crimă, pe care nu reușise anterior să-l rezolve din cauza unui tratament experimental pentru Alzheimer. Freeman revine și, pe baza dovezilor dintr-o anchetă veche de 10 ani, descoperă un șir parcă nesfârșit de secrete întunecate care au legătură cu trecutul său, scrie Film Now.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

În același film, joacă și Tommy Flanagan care a făcut echipă cu Russel Crowe și în „Gladiatorul”.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Pe lângă ei, în filmul regizat de Adam Cooper mai apar Karen Gillan și Marton Csokas.

De altfel, regizorul a lucrat și la scenariu alături de Bill Collage, plecând de la romanul lui Eugen Chirovici, scrie Urban. Cooper și Collage au mai cunoscut succesul în această formulă cu filme precum „Assasin’s Creed” și „Exodus: Gods and Kings”, fiecare cu încasări de peste 240 de milioane de dolari la box office.

Cine este Eugen Chirovici, autorul „The Book of Mirrors”

Eugen Ovidiu Chirovici s-a născut în 1964, în Făgăraș, într-o familie româno-germano-maghiară. Este autor a peste 15 romane, specialitatea sa fiind cele polițiste, așa cum este și „Cartea Oglinzilor”.

Are studii în economie, lucrând și la Banca Mondială, dar și în postul de consilier economic al fostului premier Adrian Năstase. A cochetat și cu jurnalismul, atât în presa scrisă, cât și în radio și televiziune. Din 2020 trăiește în Florența.

Cartea după care s-a făcut filmul „Sleeping Dogs” a apărut mai întâi în limba engleză. După zeci de refuzuri ale unor agenții literare americane a apărut la o editură din Anglia și mai apoi, cartea a ajuns în peste 30 de țări. A fost publicată în peste 40 de limbi și vândută în sute de mii de exemplare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191