S-a aflat abia acum! Ea este femeia care „a intervenit” între Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”

S-a aflat abia acum! Ea este femeia care „a intervenit” între Dinu Maxer și Magdalena Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”

Ultimele luni din viața lui Dinu Maxer nu au fost deloc unele liniștite, ci pline de peripeții. A divorțat de Deea, femeia alături de care a fost împreună mai bine de 18 ani și cu care are doi copii, apoi a încercat să dea mai multe șanse iubirii, până a devenit, oficial, iubitul Magdalenei Chihaia. Femeia a făcut o serie de declarații despre începutul relației lor, dar și despre femeia cu care Dinu a avut o relație de tip „pansament”. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

La puțin timp după divorț, în presa românească vuia vestea că Dinu Maxer are deja o nouă iubită – Ada- o tânără cu care a fost împreună foarte puțin timp. Înainte de ea o cunoscuse deja pe Magdalena, pe care inițial a privit-o doar ca pe o „prietenă”. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Iubita lui Dinu: „Eu sunt Magda, fana ta”

Magdalena și Dinu s-au cunoscut prin intermediul unui prieten, Florin. Încă din primele secunde, femeia s-a introdus drept fana lui, și de acolo până la o lungă discuție nu a mai fost decât un pas. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Magdalena: Primul lucru a fost așa: Bună, eu sunt Dinu Maxer. Eu i-am zis: Bună, eu sunt Magda, fana ta. Florin era de față, râdea de noi.

Dinu: Florin Burescu, prietenul nostru comun, care cumva este și nașul relației. Noi ne-am cunoscut în seara respectivă, am stat de vorbă foarte mult, până pe la 4 dimineața, dar după nu am vrut să continuăm, am simțit ceva fiecare, dar am fost reținuți.”, au spus cei doi, prezenți în emisiunea online WOWnews.

Deși au petrecut împreună ore bune în care au povestit și s-au cunoscut, nu au fost suficiente pentru a se înfiripa ceva între ei, căci, potrivit mărturisirilor Magdalenei, Ada a intervenit în viața lui Dinu, moment în care și-a luat gândul de la o posibilă relație cu artistul. 

„Am lăsat-o așa pentru că nu era momentul potrivit. Dinu abia divorțase, deci clar nu era un moment potrivit, iar eu nu voiam să mă bag într-o relație pansament.

I-a venit între timp și un pansament ( Ada, femeia cu care s-a cuplat) și după aia am putut să… Eu când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul, adică nu am mai așteptat nimic. Pur și simplu am zis că îi voi fi prietenă, pentru că are nevoie în primul rând de un prieten și după aceea de celelalte laturi ca și iubită.”, a continuat bruneta.

Dinu Maxer: „Multe persoane au simțit că există ceva între noi” 

Povestea lor de iubire avea să prindă contur în timpul unei escapade în Dubai. Magdalena și Dinu au plecat în tărâmul miliardarilor ca prieteni, și s-au întors ca iubiți. 

„A fost extrem de matură sentimental și a avut răbdare, iar Florin a mai făcut un pas, în momentul în care eu am apărut pe TV și am promovat piesa „S-a furat mireasa”. El mi-a sugerat să colaborez cu Magda și ea a devenit atunci mireasă, moment care ne-a legat iarăși, dar profesional…

Culmea, foarte multe persoane au simțit că există ceva între noi, eu simțeam că nu există, deci nu am mințit la vremea respectivă, dar faptul că s-au întâmplat lucruri după aceea și am descoperit în Magda un om senzațional, evident a schimbat atunci opțiunea mea. Nu opțiunea, punctul de vedere.”, a mai spus fostul soț al Deei Maxer.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191