S-a aflat ce actor va fi noul James Bond. Soția surprinzătorului star e cu 24 de ani mai în vârstă

S-a aflat ce actor va fi noul James Bond. Soția surprinzătorului star e cu 24 de ani mai în vârstă

De-a lungul ultimelor luni de zile, nenumărate nume au fost menționate în discuția despre succesorul faimosului actor Daniel Craig, pentru rolul lui James Bond. Se pare că producătorii s-au decis, în sfârșit, cine va fi următorul Agent 007, iar alegerea este una care poate să surprindă mulți fani! Este vorba despre actorul britanic Aaron Taylor-Johnson.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

De la Idris Elba până la Cillian Murphy, nenumărate nume au fost vehiculate, atunci când a fost vorba despre ce actor va fi distribuit în rolul faimosului spion James Bond. Ei bine, potrivit informațiilor de la Daily Mail, se pare că, în sfârșit, căutările producătorilor au ajuns la final! Aaron Taylor-Johnson ar fi cel ales să îi urmeze în rolul spionului englez interpretat în cele mai recente filme James Bond de către Daniel Craig.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Aaron Taylor-Johnson, în vârstă de numai 33 de ani, a declarat că este un compliment fantastic pentru el faptul că publicul îl consideră o alegere favorită pentru rolul lui James Bond. Poate că pasionații de film îl vor recunoaște pe actorul britanic din filme precum „Nocturnal Animals”, „Kick-Ass”, „Nowhere Boy”, „Avengers: Age of Ultron”, iar, nu în ultimul rând, „The Bullet Train”.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În privința vieții personale, Aaron Taylor-Johnson trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, regizoarea Sam Taylor-Johnson, în vârstă de 57 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2008, atunci când Aaron a mers la audiții pentru un rol în filmul care a fost și cel de debut, în cariera de regizor a soției sale, „Nowhere Boy”. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, după un de la clipa în care s-au cunoscut, Aaron a cerut-o pe regizoarea britanică în căsătorie.

Cei doi au împreună două fete, Wylda Rae, născută în iulie 2010 și pe Romy Hero, născută în ianuarie 2012. Iar tot în acel an, pe 21 iunie 2012, Aaron și Sam Taylor-Johnson au făcut pasul cel maire și s-au căsătorit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191