S-a aflat! Ele sunt cele două echipe finaliste de la America Express 2024

S-a aflat! Ele sunt cele două echipe finaliste de la America Express 2024

S-au încheiat deja filmările pentru show-ul America Express 2024. Cele nouă echipe au revenit acasă și au făcut deja primele mărturisiri despre experiența trăită. Mai mult decât atât, s-ar fi aflat deja care sunt cele ajunse în finală.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Nou sezon al celei mai așteptate emisiuni de la Antena 1 a fost filmat deja. Nouă echipe au trăit experiența vieții lor din America Latină. „America Express 2024” s-a filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ele sunt echipele care se vor bate pentru premiul cel mare America Express 2024

Nume celebre din showbiz-ul intern românesc au acceptat, fără ezitare, provocarea America Express 2024.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov au trăit experiența vieții lor, pe care nu o vor uita prea curând.

Deși toate echipele au dat tot ceea ce a fost mai bun din ele, doar două s-au dovedit a fi cel mai aproape de marele premiu. 

Conform informațiilor făcute publice de , cele două echipe care au ajuns până în finala America Express 2024 sunt formate din: Alexia Eram – Aris Melkior și Laura Giurcanu – Sânziana Negru.

Alexia Eram și Aris Melkior au ajuns în marea finală 

Înzestrați cu multă determinare și provocați de necunoscut, cei doi frați au reușit să fie cât mai aproape de scopul pe care și l-au propus. Copiii Andreei Esca au ajuns în marea finală America Express 2024 și nu au dezamăgit pe nimeni, așa cum Alexia Eram și-a propus înainte de a părăsi România. 

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate&soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară.

Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni. O să fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, ca orice om de 20 de ani”, spunea Alexia Eram, pe rețelele de socializare, după ce ea și fratele ei au acceptat provocarea America Express 2024.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191