S-a deschis o nouă fabrică în România. Arată fabulos și oferă numeroase locuri de muncă

S-a deschis o nouă fabrică în România. Arată fabulos și oferă numeroase locuri de muncă

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! Într-o comună din țara noastră s-a deschis o nouă fabrică de panificație, care acum deține deja două centre de producție și este în căutare de noi angajați!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă au parte de o veste bună, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN. Se pare că unul dintre cei mai mari producători de panificație din țara noastră a deschis o a doua fabrică. Aceasta se află în sudul țării.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Fabrica a fost deschisă de către Lidas, o companie deținută de către românca Elena Anastase. La noul centru de producție se vor pregăti produse de patiserie congelate, cât și pâine. Se pare că investiția a ajuns la o sumă uriașă, de aproximativ 80 de milioane de euro.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Mai precis, noua fabrică și-a deschis porțile în satul Cataloi, comuna Frecăței, din județul Tulcea. Compania a anunțat că face angajaări, iar românii care se află în căutarea unui loc de muncă au acum la dispoziție o mulțime de opțiuni de angajare la noua fabrică din Tulcea.

Atunci când vine vorba despre personal calificat, printre posturile vacante se numără cel de agenți de securitate, cât și operator producție. În plus, compania mai caută personal calificat și pentru igienizarea liniei de producție, cât și pentru ambalare.

La capitolul personal necalificat, sunt căutați electricieni, mecanici, electromecanici, sudori, zugravi, asistent manager, manager vânzări, cât și multe altele.

Sâmbătă, pe 10 februarie, Premierul Marcel Ciolacu a făcut o vizită la noua fabrică, vorbind în termeni pozitivi despre personalul de aici.

„Mi-a făcut o mare plăcere să vizitez astăzi această afacere 100% românească! Cu atât mai mult, atunci când am aflat că această echipă tânără și hotărâtă a reușit să-i determine pe mulți români plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă, alături de familiile lor”, a spus Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191