S-a format primul cuplu la Survivor All Stars? Cei doi concurenți, văzuți în ipostaze apropiate, pe plajă

S-a format primul cuplu la Survivor All Stars? Cei doi concurenți, văzuți în ipostaze apropiate, pe plajă

Episodul 3 al emisiunii Survivor All Stars, care va fi difuzat joi seara, 18 ianuarie 2024, la Pro TV, promite să aducă noi surprize și momente tensionate. Un nou promo al emisiunii indică posibilitatea formării primului cuplu în competiția desfășurată în Republica Dominicană, iar protagoniștii sunt Zanni, câștigătorul sezonului 2, și Maria Lungu, o războinică în centrul atenției.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Înainte de duelul eliminatoriu, promo-ul prezintă momente cheie din taberele celor două echipe, Faimoșii și Războinicii. Roxana Nemeș rostește numele unor concurenți, iar atenția se îndreaptă spre cine va fi desemnat „șeful de trib„. Maria Lungu, din echipa Războinicilor, este subiectul principal, afirmând că se simte mereu observată și comentată, indiferent unde se află sau ce face.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ce spune Iancu Sterp despre Maria Lungu

Surpriza vine când Iancu Sterp își exprimă părerea despre Maria Lungu, acuzând-o că ar avea randament scăzut pe traseu și că nu se implică în activitățile taberei. Maria Lungu reacționează, iar tensionările între concurenți cresc.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Zanni îi trmite „pupici” unei concurente 

Într-un moment neașteptat, Zanni, câștigătorul sezonului precedent, îi trimite „pupici” Mariei Lungu și îi zâmbește. Această reacție neobișnuită alimentează zvonurile despre un posibil cuplu format în timpul competiției. Dialogurile dintre Maria Lungu și Zanni, precum și atmosfera tensionată din consiliu, adaugă doze suplimentare de intrigă și interes pentru telespectatori.

„Survivor All Stars 2024” pare să își mențină statutul de show captivant și plin de surprize. Privitorii vor descoperi dacă Maria Lungu și Zanni vor deveni cu adevărat primul cuplu din competiție sau dacă aceasta este doar o strategie de distrugere a taberelor înainte de duelul eliminatoriu programat în episodul de diseară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191