S-a îndrăgostit lulea când a văzut-o în „Las Fierbinți”! Anca Dumitra, dezvăluiri despre povestea de dragoste cu soțul austriac

S-a îndrăgostit lulea când a văzut-o în „Las Fierbinți”! Anca Dumitra, dezvăluiri despre povestea de dragoste cu soțul austriac

Anca Dumitra, interpreta Geaninei din serialul „Las Fierbinți”, l-a dat gata pe soțul ei Manfred Spendier, în timp ce acesta se uita la serial. Austriacul s-a îndrăgostit pe loc de focoasa Geanina din „Las Fierbinți”. Vedeta a dat din casă despre începuturile relației lor.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Anca Dumitra (34 de ani), interpreta Geaninei din serialul „Las Fierbinți” (Pro TV), a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit religios cu partenerul ei, austriacul Manfred Spendier, în primăvara acestui an.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Actrița a fost, însă, mereu discretă atunci când a venit vorba de viața personală, oferind foarte puține detalii despre relația ei cu austriacul Manfred Spendier, care e destul de veche.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Cum l-a cunoscut Anca Dumitra pe soțul său

Invitată la podcast-ul „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a dezvăluit, în premieră, cum a ajuns să-l cunoască pe Manfred Spendier. Austriacul a văzut-o în serialul „Las Fierbinți” în urmă cu zece ani și s-a îndrăgostit pe loc de ea.

Anca Dumitra, către soțul ei: „Așa cucerești tu o femeie?”

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară.

Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și, automat, toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de Internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din «Las Fierbinți».

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis:«She is the perfect girl» ( este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

„Bine, ce să spun, așa cucerești tu o femeie?”, a fost reacția actriței, atunci când soțul ei a povestit cum s-a îndrăgostit de ea.

Manfred Spendier și-a dorit cu orice preț să ajungă la simpatica actriță, iar după doar câtiva ani, un coleg le-a falicitat întâlnirea. Atunci a început povestea lor de dragoste.

Cine este soțul Geaninei din „Las Fierbinți”? Anca vrea să devină mamă!

Anca Dumitra și soțul ei, austriacul Manfred Spendier, sunt împreună de câțiva ani buni. Până la Gala Premiilor Gopo din 2021, cei doi nu s-au afișat niciodată în public.

Soțul Ancăi Dumitra este șeful unei companii ce se ocupă cu distribuirea de utilaje agricole și utilaje de construcție, Titan Machinery România. Spendier a cerut-o în căsătorie pe Anca, în luna august 2022, chiar de ziua ei de naștere.

A urmat cununia civilă în decembrie 2022 și cea religioasă în 29 aprilie anul acesta. Cei doi își doresc foarte să devină părinți cât mai repede.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191