S-au căsătorit! Ellie White și Doru Tincă au făcut nuntă mare la Brașov, iar Smiley le-a cântat valsul mirilor

S-au căsătorit! Ellie White și Doru Tincă au făcut nuntă mare la Brașov, iar Smiley le-a cântat valsul mirilor

A fost nuntă mare, în weekend, la Brașov! Cântăreața Ellie White și impresarul Doru Tincă s-au căsătorit după 16 ani de relație. Singurul artist care le-a cântat la evenimentul fastuos de la conac a fost Smiley!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În sfârșit, cântăreața Ellie White (39 de ani) și partenerul ei, impresarul Doru Tincă, au făcut marele pas la altar, după 16 ani de relație și doi copii! Aceștia s-au căsătorit religios, săptămâna trecută, iar, în weekend, au făcut cununia civilă și nunta, la un conac vestit din Brașov.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Mirii și-au dorit o nuntă discretă, invitând la eveniment aproximativ 250 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați. Au fost și câțiva colegi din showbiz, Ștefan Lungu și Dj Dark. Singurul artist care le-a cântat la nuntă a fost Smiley, de care îi leagă o prietenie foarte sinceră, de mulți ani de zile.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cununia religioasă a avut loc cu două zile înainte de nuntă, la Biserica Sfânta Parascheva dn Brașov. Duminică, un ofițer de la Starea Civliă, i-a cununat într-un peisaj de vis, la Conacul Albert, unde a venit și preotul să le dea binecuvântarea.

Nunta a ținut până în zori, iar Smiley a fost artistul care le-a cântat invitaților toată noaptea.

Smiley este prietenul nostru foarte bun de mulți ani și ni l-am dorit alături în cea mai importantă zi din viața noastră. Ne-am dorit un eveniment discret”, a declarat impresarul Doru Tincă, în exclusivitate pentru Click!

Mireasa Ellie White a strălucit într-o rochie făcută de Iselin Dimitri

Ellie White a fost o mireasă de o frumusețe răpitoare. Rochia ei a fost creată, pe comandă, de designerul Iselin Dimitri, care îi face și toate ținutele de scenă, în ultima vreme.

Mirele Doru Tincă a purtat cu costum din denim negru cu broderie, creat tot pe comandă de Lucian Deatcu.

Lună de miere în Anglia și Scoția

A doua zi după nuntă, mirii au plecat în luna de miere, însoțiți de copii lor, Maria și Mihai. Cei doi au ales Anglia și Scoția drept destinație pentru vacanța lor prelungită.

E o lună de miere cu copiii. E atipică, așa e, dar și nunta a fost atipică”, a mai declarat Doru Tincă, pentru Click!

Ellie White și impresarul Doru Tincă sunt împreună de 16 ani și au doi copii, Maria (în vârstă de 8 ani) și Mihăiță (10 ani). Cei doi au amânat nunta de mai multe ori, prima dată în 2011, apoi în 2014 și în 2016, când a murit tatăl vedetei. Ultima încercare a celor doi de se căsători a fost chiar anul trecut.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191