S-au terminat filmările pentru comedia „Tati part-time”! Ce cadouri au primit Eva Măruță și Alex Bogdan de la BRomania!

S-au terminat filmările pentru comedia „Tati part-time”! Ce cadouri au primit Eva Măruță și Alex Bogdan de la BRomania!

Acum trei zile au luat sfârșit filmările pentru producția „Tati part-time” în care fiica de 8 ani a lui Cătălin Măruță (45 de ani) și-a făcut debutul cinematografic.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Eva Măruță a fost foarte încântată de acest proiect, la fel și părinții ei celebri, Andra și Cătălin Măruță. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

La doar 8 ani, fiica lui Cătălin Măruță devine actriță. Foarte deschisă și dezinvoltă, Eva abia așteaptă să apară în cinematografe în filmul în care va juca rolul principal, alături de Alex Bogdan, „Tati part-time”, o comedie nouă pentru părinți sub egida Vidra Productions.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Aseară am filmat ultima scenă din filmul  „Tati part-time”  și deja îmi este dor să-i îmbrățișez pe colegii mei de film. A fost o lună frumoasă și sper să vă placă filmul nostru! Din ianuarie, la cinema!”, a povestit Eva, pe rețelele de socializare.

A trecut deja o lun ă de când au început filmările și iată că acestea s-au și terminat. Pe tot parcursul lor, Eva a fost însoțită de tatăl ei, Cătălin Măruță, dar și de mama ei, Andra, care s-a emoționat la fiecare pas, văzându-și fiica în rolul de actriță. Eva Măruță este o fetiță fâșneață, talentată și mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe șotii, așa că nu are cum ca debutul ei în cea mai tare comedie românească, alături de actorul Alex Bogdan, să nu fie un real succes.

Încântat de colaborarea cu fiica lui Măruță, Matei Dima, alias BRomania, le-a făcut Evei Măruță și lui Alex Bogdan, protagoniștii filmului  „Tati part-time” un cadou special, câte o pereche de adidași personalizați.

Știi mărimea mea?”, a întrebat Eva Măruță atunci când a primit cutia în care se aflau adidașii. „Nu! E la ghici! Sperăm să îți vină”, i-a răspuns BRomania.

Ce frumoși sunt, mama! Și uite ce scrie! Sunt personalizați, ce tare!”, a spus, la rândul său, Andra, care a primit și ea un tricou  cu inscripția „Mami full time”, din partea echipei de producție.

Alex Bogdan a fost și el încântat de noile sale încălțări primite cadou, pe care le-a probat imediat.

Amintirile de la filmările „Tati part-time”  nu se poartă numai în suflet! Actorii noștri principali au primit în ultima zi de filmări câte o pereche de sneakersi „custom painted”, personalizați, care să le amintească mereu de filmul pe care l-au făcut împreună”, a specificat echipa filmului „Tati part-time”.

Eva Măruță vine tare din urmă cu acest super proiect cinematografic. Micuța este un munte de talent și a avut ce să moștenească de la părinții ei celebri, mai ales că îi place de minune să se afle în lumina reflectoarelor. Deocamdată, fratele ei, David (12 ani), este atras mai mult de fotbal dar având în vedere ce talente se nasc în familia Măruță, nu se știe când o să joacă și fratele mai mare al Evei într-un film.

 În film, Eva Măruță joacă rolul personajului Maya, fina lui Alex Bogdan, avocatul Iustin din „Tati part-time”.

Tati part-time” în cinema în curând! O comedie curajoasă pentru părinți, viitori părinți sau oricine își dorește copii. De văzut dacă își mai doresc după ce văd filmul. Let’s go!”, anunță, la începutul filmărilor, Matei Dima, alias BRomania, de la Vidra Production, care a făcut filme precum „Teambuilding”, „Haita de acțiune”, „Miami Bici”, „Romina, VTM” și multe altele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191