Sa ne pregatim pentru regularizari! Factură la curent de aproape 22.000 de Euro, în Ilfov

Sa ne pregatim pentru regularizari! Factură la curent de aproape 22.000 de Euro, în Ilfov

Un cetățean din comuna Bragadiru, județul Ilfov, s-a trezit cu o factură de aproape 22.000 de euro la energie, spune avocatul Adrian Cuculiș, potrivit Mediafax.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

„Dacă până acum vorbeam că cea mai mare factură la energie electrică era de 10.000 de euro și că acei consumatori aveau de făcut credit pentru plata ei, furnizorul de electricitate, în mod ilegal, face o regularizare din 2019 și emite o factură de 22.000 de euro. Este adevărat, nu pentru un apartament de 2 camere, însă așa ceva este garanția faptului că se urmărește falimentarea românilor”, informează avocatul.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Factura este emisă pentru o adresă din Bragadiru, județul Ilfov, și reprezintă o perioadă de regularizare pentru martie 2019 – iulie 2021.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

„O fi sau nu vârful / platoul sau vom vedea facturi și mai mari, asta rămâne de văzut. Cert este că litigiile în instanță se înmulțesc și magistrații se împuținează”, adaugă Cuculiș.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191