Sa ne pregatim pentru regularizari! Factură la curent de aproape 22.000 de Euro, în Ilfov

Sa ne pregatim pentru regularizari! Factură la curent de aproape 22.000 de Euro, în Ilfov

Un cetățean din comuna Bragadiru, județul Ilfov, s-a trezit cu o factură de aproape 22.000 de euro la energie, spune avocatul Adrian Cuculiș, potrivit Mediafax.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

„Dacă până acum vorbeam că cea mai mare factură la energie electrică era de 10.000 de euro și că acei consumatori aveau de făcut credit pentru plata ei, furnizorul de electricitate, în mod ilegal, face o regularizare din 2019 și emite o factură de 22.000 de euro. Este adevărat, nu pentru un apartament de 2 camere, însă așa ceva este garanția faptului că se urmărește falimentarea românilor”, informează avocatul.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Factura este emisă pentru o adresă din Bragadiru, județul Ilfov, și reprezintă o perioadă de regularizare pentru martie 2019 – iulie 2021.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„O fi sau nu vârful / platoul sau vom vedea facturi și mai mari, asta rămâne de văzut. Cert este că litigiile în instanță se înmulțesc și magistrații se împuținează”, adaugă Cuculiș.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191