Salvamontiștii cer persoanei care a luat rucsacul tânărului găsit mort în Bucegi să-l returneze: „Poate conține date vitale”

Salvamontiștii cer persoanei care a luat rucsacul tânărului găsit mort în Bucegi să-l returneze: „Poate conține date vitale”

Salvamontiștii din Bușteni cer persoanei care a găsit și a luat un rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici să-l înapoieze. Acesta aparține tânărului de 18 ani găsit mort, pe 27 octombrie, pe Valea Caraimanului și „poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute,” anunță Salvamont Bușteni.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„În data de am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului. O echipă Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Va rugăm, dacă aveți orice informații, nu ezitați să ne contactați!”, este mesajul postat de Salvamont Bușteni pe pagina de Facebook.

Salvamontiştii din Prahova au găsit vineri, pe Valea Caraimanului, trupul tânărului dispărut în Bucegi din data de 8 octombrie. La acţiunile de căutare au fost utilizate drone, iar zona a fost survolată şi de un elicopter IGAV, însă, potrivit salvamontiştilor, informaţiile despre traseul sau destinaţia tânărului erau inexistente.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191