Sânziana Negru și iubitul, prima fotografie împreună, după ce au confirmat relația! Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți / FOTO

Sânziana Negru și iubitul, prima fotografie împreună, după ce au confirmat relația! Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți / FOTO

Sânziana Negru și iubitul ei au făcut publică prima fotografie împreună, după ce au confirmat relația! Pe rețelele sale personale de socializare, influencerița a postat această imagine, dar și o descriere. Iată cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți, dar și ce a postat vedeta pe pagina sa personală de Instagram!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Prima fotografie cu Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica, după ce au confirmat relația! Iată cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți în Cluj-Napoca, dar și ce a postat influencerița pe rețelele sale personale de socializare!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Prima fotografie cu Sânziana Negru și iubitul, după ce au confirmat relația

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Sânziana Negru a postat o fotografie cu iubitul ei, Ștefan Floroaica. Cei doi îndrăgostiți se află în Cluj-Napoca, iar din imaginea postată de influenceriță se poate vedea cât de fericiți sunt împreună, după ce au confirmat relația.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Alături de această imagine specială cu ei doi, Sânziana Negru a scris și un mesaj la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Vedeta a menționat că ea și Ștefan Floroaica sunt prieteni, cu toate că ei au confirmat faptul că formează un cuplu.

Influencerița și iubitul ei au plecat în vacanță, după ce ea s-a întors din America Express

În urmă cu câteva săptămâni, după întoarcerea Sânzianei Negru din America Express, influencerița și iubitul ei au plecat într-o vacanță. Cei doi s-au relaxat departe de România, în Croația.

Când se aflau în vacanță, influencerița a făcut publie câteva imagini de pe plaja Pachamama, o locație descrisă ca fiind un loc fermecător, departe de centru și de agitație, scufundat în mediul rural și înconjurat de măslini bătrâni.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191