„Sarcină ușoară să ai!”. Cristina Pucean este însărcinată? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei / FOTO

„Sarcină ușoară să ai!”. Cristina Pucean este însărcinată? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei / FOTO

Cristina Pucean este însărcinată? Ultima postare a dansatoarei i-a surprins pe fanii ei de pe rețelele de socializare, care au reacționat imediat. Iată cum s-a afișat vedeta alături de iubitul ei, Bogdan de la Ploiești!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi se înțeleg de minune. Dansatoarea și cântărețul de manele au planuri mari de viitor împreună și vor să realizeze cât mai multe.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Acum, fanii lor de pe rețelele de socializare cred că cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți pentru prima dată. Ultima postare pe care vedeta a făcut-o i-a surprins. Iată cum au reacționat aceștia când au văzut pe iubita artistului îmbrăcată cu haine mulate!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Cristina Pucean este gravidă?

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Cristina Pucean a publicat un videoclip cu ea și Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a purtat o fustă de blugi, iar prin aceasta i s-a văzut burtica.

Fanii au reacționat imediat când au văzut această postare, deoarece au rămas impresionați. Aceștia au întrebat-o dacă este însărcinată.

Dansatoarea și Bogdan de la Ploiești își doresc să rămână toată viața împreună

În timpul vacanței lor din Cuba, Cristina Pucean și Bogdan din Ploiești au vizitat un loc special, exprimându-și dorința de a-și petrece întreaga viață împreună. Cei doi îndrăgostiți au prins un lacăt în formă de inimă și, simbolizând eternitatea iubirii lor, au decis să arunce cheia într-o pădure.

Dansatoarea și iubitul ei au surprins acest moment emoționant într-un videoclip captivant, pe care l-au distribuit ulterior pe platforma TikTok, aducând astfel povestea lor și mai aproape de inimile celorlalți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191