Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose, a împlinit un an! Mesajul emoționant pe care l-a postat artista: „Mami, ești făcut din iubire…”

Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose, a împlinit un an! Mesajul emoționant pe care l-a postat artista: „Mami, ești făcut din iubire…”

Sasha a împlinit un an, iar Theo Rose este mai fericită ca niciodată! Artista este cea mai fericită mămică și nu ezită să arate acest lucru cu fiecare ocazie. În urmă cu un an, viața ei s-a schimbat complet atunci când a adus pe lume primul său copil. De atunci trăiește o fericire continuă, fără limite. Iată mesajul superb pe care l-a postat artista de ziua băiețelului.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Sasha Ioan este cel mai iubit copil, iar asta se vede. În urmă cu un an devenea mare minune din viața lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, iar de atunci cei doi părinți își duc viața pe culmile dragostei și bucuriei. Cei doi nu ezită niciodată să posteze imagini cu băiețelul care crește atât de frumos sub privirile lor. Timpul a trecut foarte repede și iată că astăzi Sasha împlinește un anișor. Cu această ocazie Theo a postat un mesaj deosebit de emoționant pe rețelele de socializare.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!” a fost mesajul postat de artistă alături de un clip emoționant cu Anghel și Sasha.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Theo își dă toată silința să fie cât mai aproape de băiețelul său, însă este și foarte ocupată cu proiectele pe care le desfășoară. De la spectacole și studio fuge la campanii și alte evenimente, însă mereu își face timp pentru puiul său. Chiar și atunci când este departe de băiețel, Theo este tot timpul cu gândul la el, iar asta a declarat și în exclusivitate pentru Click!

Sun întruna. Ca Ai mei, având o vârstă sunt și ușor atehnici. Tata, săracul, se chinuie să găsească butoanele, „de unde răspund, pe ce apăs aci”… Am reușit într-un final să îi învăț, tocmai ca să pot să țin legătura cu copilul dar îi sun întruna, râd cu el la telefon, mă joc de la distanță, mi-e dor de el tot timpul dar nu am ce să fac!”, a spus Theo Rose.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191