Scandal după marea finală a show-ului „Bravo, ai stil!”. Acuzații dure la adresa producătorilor emisiunii

Scandal după marea finală a show-ului „Bravo, ai stil!”. Acuzații dure la adresa producătorilor emisiunii

Sezonul cu numărul opt al emisiunii „Bravo, ai stil!” s-a încheiat. Marele premiu al uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Kanal D i-a revenit Alexandrei, însă aceasta nu se poate bucura de victorie, întrucât un scandal stă să izbucnească din cauza faptului că lumea este revoltată și lansează acuzații chiar la adresa producătorului emisiunii. 

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Marea confruntare s-a dat între ea și concurenta Maria, cea despre care fanii emisiunii spun că merita să dețină titulatura de câștigătoare. Alexandra a avut un parcurs bun în cadrul emisiunii, iar voturile telespectatorilor (61, 3%) au propulsat-o către marele premiu, în timp ce Maria a obținut un procent de 38,7 % din voturile exprimate prin SMS. 

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Scandal după încheierea sezonului opt „Bravo, ai stil!”

Cele două concurente au reușit să se facă remarcate de-a lungul emisiunii și să ajungă la sufletele celor de acasă, însă cum doar una putea ieși învingătoare, nemulțumirile fanilor au fost inevitabile. 

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Mulți sunt revoltați pe faptul că Alexandra a fost cea care a câștigat „Bravo, ai stil!”. Mai mult decât atât, în momentul în care a părăsit competiția, Andreea a mărturisit că nu crede în veridicitatea voturilor ce i-au fost acordate. 

„Să faceți închisoare toți!” 

În urma mai multor comentarii de pe Instagram la adresa emisiunii „Bravo, ai stil”, se poate observa frustrarea și supărarea fanilor, care susțin că reality-show-ul este unul fals, dar și că Alexandra nu este adevărata câștigătoare, întrucât consideră că voturile au fost unele fake. 

 „Din 1200 de comentarii, nu vad unul care sa se bucure că a câștigat Alexandra. Care fani? Fraudă, Kanal D. Sa faceți închisoare toți! V-a cumpărat Alexandra.”

„Este indubitabil faptul că, după acest deznodământ, câștigătoarea din punct de vedere mediatic va fi Maria. Credibilitatea Alexandrei este deja pusă sub semnul întrebării, iar puținul respect pe care i-l purtam acesteia s-a risipit odată cu aflarea rezultatului. Totuși, este dezolant faptul cum fetei acesteia cu un talent vizibil până și pentru susținătorii celorlalte concurente i-a fost furată șansa de a se dezvolta profesional cu ajutorul financiar al premiului, fiind o potențială persoană de valoare în domeniul modei, după cum au declarat și jurații.

Showbiz-ul deja știe de relațiile Alexandrei (Castellano), este evident că ea este susținută de iubitul său din punct de vedere al banilor, așa că premiul a fost, în opinia mea, acordat fix cui îi putea lipsi. Este terifiant cum o potențială fraudă a sabotat viitorul unei tinere artiste doar pentru a oferi înstăriților ceea ce au deja.”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților deranjați de ceea ce s-a întâmplat în finala sezonului opt „Bravo, ai stil!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191