Scandal la o școală din Brașov. Profesoară reclamată că i-a învățat pe copii cum să spună în franceză „puii noștri în curtea voastră”

Scandal la o școală din Brașov. Profesoară reclamată că i-a învățat pe copii cum să spună în franceză „puii noștri în curtea voastră”

Este scandal la o școală din Brașov, unde o profesoară de franceză este acuzată de elevi și părinți că folosește expresii vulgare. Ea i-a învățat pe elevi cum se spune în franceză „puii noștri în curtea voastră”. Gestul femeii a stârnit revolta părinților care i-au făcut plângere.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Andreea are 26 de ani și din 2022 este profesoară de franceză la școala gimnazială numărul cinci din Brașov. Părinții elevilor o acuză că folosește în fața copiilor expresii românești, care traduse în franceză sună a aluzii sexuale. Dascălul se apără și spune că doar își face meseria.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Andreea Condurache, profesoară de franceză: „Este o defăimare totală, grosolană din a făcut așa ceva  Probabil că din cauza anumitor cuvinte pe care le-am tradus, lor le sună într-un anumit fel, de aici s-au găsit să se ia de mine, plus activitatea de pe Tik Tok.”

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Părinții au atras atenția și asupra postărilor pe Tik Tok despre care, spun ei, nu sunt conform conduitei pe care trebuie să o aibă un dascăl. Aceștia au făcut mai multe sesizări către conducerea școlii.

Părinte: „Nu știu dacă lucrurile respective făceau parte din programa școlară. În orice caz, situația la care s-a ajuns nu este un lucru normal, asta cu siguranță.”

Eugenia Crețoi, director la Școala Gimnazială Nr. 5 Brașov: „Toate aceste acuzații vor trebui demonstrate. Doamna e foarte afectată de ce se întâmplă, in primul rând e stricată imaginea profesoarei ca persoană și imaginea școlii.”

Sesizările părinților împotriva profesoarei au ajuns până la Inspectoratul școlar din Brașov.

Valentin Bucur, de la ISJ Brașov: „Primele sesizări au fost filmulețe de pe sociala media, trimise de părinți ai unor copii în care doamna profesoară apare în niște ipostaze nu neapărat neadecvate, dar poate nu sunt cele mai potrivite pentru un cadru didactic. Evident, doamna profesoară poate risca o mustrare dacă se constată că acel comportament nu a fost în concordanță cu conduita unui cadru didactic.”

Până acum nu s-a ajuns la o concluzie în privința ei, iar profesoara își poate continua deocamdată activitatea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191