Scandal monstru la Untold după concertul plin de obscenități al lui Gheboasă! „Dă din g..ză!” Cezar Ouatu, revoltat: „Ce bine sună viitorul!”

Scandal monstru la Untold după concertul plin de obscenități al lui Gheboasă! „Dă din g..ză!” Cezar Ouatu, revoltat: „Ce bine sună viitorul!”

E scandal monstru după ce Gheboasă a participat la Untold! Trapperul din Târgoviște a împărțit opinia publică în două, după prestația sa de la Cluj, unde a cântat împreună cu adolescenții din public piese pline de obscenități și înjurături!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Versurile cântate de Gheboasă la Untold au declanșat un adevărat scandal, la nivel național. Artistul din Târgoviște a oripilat, pur și simplu, o parte a opiniei publice, după ce a folosit cuvinte obscene și înjurături cu duiumul în concertul său de pe scena Untold.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Gabriel Gavriș, alias Gheboasă este, la acest moment, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Cântărețul s-a remarcat într-un timp destul de scurt și a devenit un fenomen printre tineri. Tânărul, în vârstă de de 23 de ani, face zeci milioane de afișări pe YouTube.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Gheboasă a fost și, anul trecut, pe lista cu artiști de la Untold, dar de data aceasta popularitatea trapperului a crescut, reușind să adune mii de oamenii în public, cei mai mulți dintre ei adolescenți.

Mulțimea de tineri a fredonat, cot la cot, cu artistul versurile obscene ale unei melodii, „Dă-i țiganca”, ce i-a adus, de altfel, notorietatea tânărului din Tâgoviște.

Gheboasă, isterie la Untold cu piese pline de înjurături și obscenități!

Versurile în piesa „Dă-i țiganca” a lui Gheboasă au stârnit, însă, un scandal monstru la nivel național, artistul fiind criticat dur de o parte a opiniei publice.

Dă-i ți****a,

Rupe-i banca.

O, ce ți****ă frumoasă,

Cum dă din găo*ză,

Filme de groază,

Este jegoasă”

În versiunea originală a piesei ”Dă-i țiganca” nu apare termenul ”jegoasă”, însă, o parte a melodiei are versuri în limba romă, învățate pe de rost bine de publicul de la UNTOLD.

Eu sunt Gheboasă din junglă / În trecut am tras doar pungă/ Acuma tragem doar dungă/ Și facem banii pe lângă/ Ca să ne-ajungă, ya”/ Îi pun p*la pe frunte/ O fac cocoș de munte/ Mi-a zis că-i cântăreață/ Îi dau microfon să-mi cânte/ Îi plac cozonacii, îi dau p*la s-o frământe/ O bat c*aiele-n bărbie/ Acum o învăț să lupte”, așa au sunat o parte din versurile cântate de trapper, pe scena de la Untold.

Cezar Ouatu: „Noua generație … “idoli” vs fani … no comment!”

Cezar Oatu s-a numărat printre artiștii care au criticat imediat prestația lui Gheboasă de la Untold 2023. Ouatu a postat pe pagina lui de Facebook un clip din timpul spectacolului lui Gheboasă, exprimandu-și revolta.

„Noua generație … “idoli” vs fani … no comment! Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul”, a scris ironic Cezar Ouatu.

Andrei Caramitru: „Băi, ipocriților!”

Părerile din on-line sunt împărțite. Sunt și voci care i-au ținut partea lui Gheboasă. Andrei Caramitru consideră că, în acest caz, s-a reacționat disproporționat.

Haos pe Facebook de la generația peste 40-50 de ani că ăia mici ascultă Geboasă și ăla zice chestii de alea, înțelegi, haos vai vai ce nenorocire. Copiii!!!! Educația!!!!!

Băi ipocriților, dar țineți minte când aveați 14-15 ani și desenați pe pereții școlii în spate sau pe ziduri ca să șocați? Țineți minte ce bancuri aveați atunci și cum vorbeați de gagici și alte chestii? Vorbeați academic? Nu de alta că nici măcar la Sava la tocilari unde am făcut eu numai academic nu vorbeam între noi.

Și acuma vă treziți – bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri – zicând și ei ca și ceilalți de dinaintea lor «vai maică ăștia tineri au înnebunit, se duce lumea de râpă»”, a scris Andrei Caramitru.

Mircea Badea: „Mă doare-n cot de Gheboasă!”

Mircea Badea a comentat și el scandalul care s-a iscat în spațiul public, după momentul controversat al lui Gheboasă, de la Untold 2023.

„Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trap-ul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa, de la Antena 3.

Cine este Gheboasă? „Creierul ăsta al meu scrie versuri!”

Pe numele său real Gabriel Gavriș, Gheboasă trapperul din Târgoviște, în vârstă de 23 de ani, s-a făcut remarcat cu piesa „Dă-i țigancă“, al cărei videoclip a adunat până în prezent 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Totodată, piesa „Dacă nu ai bani”, cântată de Gheboasă alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, a strâns 31 de milioane de vizualizări în doar trei luni.

În urmă cu câțiva ani, trapper-ul a participat la un concurs de talente, dar a părăsit competiția tot după doar câteva etape. A început să posteze pe TikTok și să-și promoveze melodia pe care o lansase și a devenit rapid viral.

Sincer?! O numesc noroc, o numesc harul de la Dumnezeu, că altfel nu se poate explica, și, bineînțeles, creierul ăsta care scrie versuri.

Sunt bogat sufletește că am familia lângă mine. Dacă te referi la bani, într-adevăr trapper-ii, dacă sunt așa cunoscuți acum, prind tot felul de oferte și fac bani. Cumva în 2023 se pot face bani mult mai ușor din muzică, facem bani din streaming, din vizualizări”, declara Gheboasă, recent, într-un interviu, pentru Click!

Gheboasă a uimit pe toată lumea atunci când s-a cerut acasă de la „Survivor România”, pe motiv că nu poate sta în junglă de dorul soției sale.

Gheboasă s-a născut într-o familie săracă, iar mama nu l-a dorit, așa că a ajuns în plasament. Cât timp a stat la cămin, Gheboasă își avea tatăl la închisoare pentru furt. Într-o zi, a fost adoptat de o familie, dar după ce tatăl său a ieșit din penitenciar, a depus cerere pentru preluarea custodiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191