Scandalagiii de pe plaja Costinești au făcut circ și la ieșirea din arest și i-au amenințat pe cei care filmau: „Când te prind, te bat”

Scandalagiii de pe plaja Costinești au făcut circ și la ieșirea din arest și i-au amenințat pe cei care filmau: „Când te prind, te bat”

Cei patru bărbați reținuți după scandalul din stațiunea Costinești au fost eliberați, joi, și puși sub control judiciar. Nu s-au abținut nici de data aceasta și, la ieșirea din secția de poliție, au început să îi înjure pe cei care îi filmau. „Când te prind, te bat”, l-a amenințat unul dintre aceștia pe un bărbat care filma. Cei patru bărbați sunt cercetați pentru ultraj, lovire și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi dintre ei au mai fost anchetați și condamnați, unul într-un dosar de import ilicit de arme și explozibili, în Germania, scrie News Brașov.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Potrivit sursei citate, bărbații sunt din Feldioara, județul Brașov.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La ieșirea din arest, cei patru au făcut din nou circ. La bustul gol și desculți, așa cum au fost luați de pe plajă după bătaia cu jandarmii și polițiștii din stațiune, au ieșit rând pe rând din secția de poliție.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Pe filmarea publicată pe Facebook de Sindicatul Europol, se vede cum aceștia încep să înjure oamenii din zonă, care îi filmau. Unul dintre ei a ieșit din secție cu ochiul umflat.

Printre înjurături, un altul a strigat „să dea Dumnezeu ce-am pățit noi, să pățești și tu!”.

Pentru toți cei care au susținut că “tinerii frumoși și liberi” care au provocat scandalul de la Costinești au fost victime ale polițiștilor/jandarmilor, așa este!

Uitați și voi ce atitudine de oameni cumsecade au, de oameni educați în morala creștină. Și uitați ce mesaje frumoase transmit, chiar și gesturi de bine pentru fanii lor.

E clar și evident că au fost ridicați și conduși la sediul poliției abuziv, când ei nu au făcut altceva decât să împartă pumni, picioare, amenințări și injurii turiștilor de fața cărora nu le-a plăcut”, a scris Sindicatul Europol în postare.

Potrivit News Brașov, care citează TVR, bărbații acuză că au fost bătuți și în sediul Poliției. Jandarmeria a anunțat că se fac verificări legate de intervenția echipei din Costineşti și, dacă va fi cazul, vor urma sancțiuni.

Există și o explicație oficială pentru faptul că s-a ajuns la violențe între jandarmi și turiști.

„Atunci când au ajuns pe plaja din Costinești s-au confruntat cu situații extrem de tensionate, cu un comportament agresiv din partea persoanelor implicate în conflict. Au bruscat jandarmii, au aruncat în ei cu nisip, i-au tras de haine, unul dintre colegii mei avea uniforma ruptă. Aveau în mod repetat amenințări către forțele de ordine, le spuneau despre familiile lor că vor fi urmărite, despre ei că îi cunosc și că vor fi urmăriți”, a declarat pentru TVR, Ana Maria Burghi, purtător de cuvânt Jandarmeria Română.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191